Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, miałam okropną noc Nie spałam do 4 nad ranem. Na plecach mam niesamowite duszności, brakuje mi tchu, na bokach niewiele lepiej, bolą mnie żebra a i wtedy nie czuję się lepiej natleniona
Nawet teraz siedząć, siedzę oparta boczkiem....
Czy też tak macie? Jak mam sobie pomóc w spaniu?
Jestem potwornie zmęczona, jest mi słabo, mam wrażenie, że mi serce kołacze
Sara, co 3h!? Szczęściaro, ja wstaję w nocy od samego początku ciąży równo co godzinkę (żeby było śmieszniej zawsze o równych godzinach)... Ostatnio chyba siusiam na śpiąco, chyba się przyzwyczaiłam ;)
No tak, jak będzie gotowa... Ale jak się jest w okolicach terminu, słyszy się opowieści o zawiniętej pępowinie i uduszonych dzieciach, a do tego ma się paciorkowca - tak jak miała moja siostra, to człowiek siedzi jak na szpilkach i chciałby już.
No i to budzenie się do WC średnio co 3 godz. Horror, ja już chcę urodzić.
Chloe - ja też tak słyszałam o pępowinie, że w brzuszku to nie jest tak strasznie, ważne, żeby podczas porodu nie było zawinięte. A poza tym - jeśli nawet podczas porodu to qrczę, przecież lekarze nie z takimi rzeczami sobie radzili! Nie ma co straszyć, bo i tak mamy sporo niepokojów w ciąży ;)
chloe28: tu w UK NIKT nie bada szyjki
W Danii tez nie!
a ja dalabym wiele zeby Maly na jeden dzien wskoczyl znowu do brzucha..wyspalabym sie(3 h to duzo snu!!), posprzatalabym dokladnie a nie na raty miedzy cycem,kupa i placzem..
takze kochane cieszcie sie ostatnimi chwilami spokoju..
ja to czasem siku nie mam czasu zrobic..
Talinko możesz mi dopisać termin na 15 lipiec ? dzięki.