Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a u mnie i mojej kumpeli zadzialalo
rodzilam 3h 19 min od momentu 5cm;
a polozna nie mogla sie nadziwic jak moja szyjka znika w oczach
faza parcia 19 min
Teorka, to polozne (doswiadczone) zalecaja picie naparu z lisci malin, polecaja lykac Oeparol i cwieczenia miesni Kegla tez polecaja. Widocznie cos w tym jest. To nie sa informacje "wyssane" z jakiegos forum dla nastolatek...
[/quote]Norah ja od początku czułam, że to będzie chłopak. Większość osób obstawiała u mnie chłopca a okazało się, że mieszka u mnie mała królewna
A u mnie przeczucie, że chłopczyk kryje się pod serduszkiem sprawdziło się.
[quote=ewer]Zmieniając troche temat chciałam ogłosic że udało mi się dzis zakupić SOK SLIWKOWY Z FORTUNY. !!!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny muszę Wam to pokazać...
Teorka, zapraszam w takim razie na porodowke;))
Na jednej osobie nie da się porównać, ale na 1000 już tak.
żeby sprawdzić czy faktycznie ona działa to trzeba by było to u jednej i tej samej kobiety sprawdzić ale to awykonalne bo trzeba by było wymyślić tak, żeby kobietka piła herbatę, urodziła po czym "cofnęła" się do momentu, w którym zaczęła pić i nie pijąc urodziła raz jeszcze :P
u mnie podobnie :) , jako pieroworódka druga faza porodu (parcia) trwała 5 minut.I żadnych naparów nie piłam ;) Nie piłam naparu, nie ćwiczyłam mieśni kegla, faza parcia jeden i drugi poród ok 10 min (3 parcia i po sprawie)
justa - spokojnie jeszcze za wczesnie na regualrne ruchy, ale jeszli bardzo sie martwisz to idz do gin :) lub IP
ale ja osobiście zamierzam pić, łykać, masować, ćwiczyć bo przecież mi nie zaszkodzi?
jak napisałaś, że poczułaś pierwsze ruchy to od razu Ci pisałam, żebyś się nie martwiła jak zaraz będziesz miała nawet KILKA DNI PRZERWY
to normalne