Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
) każe mi zbierać aż wszystkie wyzbieram. Nagle pojawia się moja 3 letnia (wówczas) siostrzenica ciągnąc mnie za spódnicę i drąc się, że chce siusiu. Wysadzam młodą pod krzakiem i czuję główkę między nogami. Koniec snu. Wstałam zlana potem:P

a tego rozmiaru jest już sporo z różnych fasonów.
Coraz bardziej podoba mi się bycie w ciąży, w końcu urosły mi cycki a tu jeszcze i stópki rosną

a urodziłam (no dobra, wyciągnęli ze mnie) cudnego, zdrowego chłopczyka

] i generalnie czasami to zapominałam, że jestem w ciązy [dopóki mi brzuch nie urósł i dziecko nie zaczęło naparzać po nerkach] i też urodziłam [no dobra, też wyciągnęli
] zdrową córcię 

Na szczęście plamień żadnych nie mam, ginka mówiła, że to właśnie jest teraz niepokojący objaw (tzn. gdyby były), chociaż i wtedy nie dramatyzować. I zwrócić uwagę na bóle brzucha, gdyby były silne, jak w czasie @, to wziąć dodatkowego dupka. Ale póki co takich nie zauważyłam.

Miałam mdłości, ale nie rzygałam ani razu, skurcz łydki miałam słownie jeden i to juz pod koniec ciąży, zero plamień, czy hemoroidów. Nie wylazł mi ani jeden rozstęp (mimo, że z czasów nastoletniego rośnięcia mam kilka, więc się spodziewałam)
a brzuszka nie smarowałam niczym.
Do końca ciąży śmigałam i nawet niewiele co mnie pobolewało. Zaczęłam lekko gromadzić wodę od 7-8 miesiąca, ale niewiele, bo w buty wszystkie wchodziłam, tylko obrączke musiałam zdjąć. Synka urodziłam sn, bez nacięcia 

9 dni przed terminem z OM. Miał 2990g (nie mógł już dobić tych 3kg dla równego rachunku???
) i 54cm.
problem z robieniem kupy
dyby patrzyć na hemoroidy, to ja jestem od lat w ciąży, od dziecka miałam zaparcia nawykowe.
nie porównuj cudzych pęcherzyków do Twojego bo Twój jest "najtwojszy" i jedyny w swoim rodzaju
Gdzie są moje nogi??

jeśli myślicie, ze macie opuchnięte stopy, to spójrzcie na mojeooo moje przed porodem były o wiele większe;) śmialiśmy się, ze jak hobbit;) Ale po porodzie natychmiast miałam swoje śliczne stopki :) mi po porodzie natychmiast cała woda zeszła zewsząd... stąd zniknęłam nagle - w brzuchu, stopach, na twarzy było mnie natychmiast o wieeeele mniej ;)