Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

chyba że jakiś wyjątkowo dobrze "odmulony" a tak to wejdziemy chyba w inną rybę

Pewnie znowu nie zdam hehehe.Moj maz sie smieje,ze zdam dopiero jak przestane sie przejmowac i denerwowac i bede mialam totalnie w dupie bo to tak zawsze jest.Ja sie bardziej skupiam na czym egzaminator mnie obleje niz na jezdzie

i tyle ze mną pogadał:D:D:D
Pani dr widziała ze się denerwuję i chyba z 10 razy mi powtarzała, że jest wszystko dobrze. Ale z tego wszystkiego zapomniałam zadać tyyyyyylu pytań
Ale nic to najważniejsze ze jest ok. A i wczoraj zaczęty 9 tydz. Termin porodu 25.07.12 
Talinko jakbyś mogła to dopisz mnie proszę do listy.

Właściwie to po mleku potęguje mi palenie 
Dostałam zakaz,ale nie powiedział na jak długo.Dowiedziałam się tylko,że przy takich intensywniejszych stosunkach może występować krwawienie. Mimo to mam jakąś blokadę i wolę odczekać jeszcze dwa tygodnie aż będzie bezpiecznie donoszone. Chociaż nawet wtedy nie wiem czy będę miała odwagę.
w 24 t.c to jeszcze nie jest ból :)
zobaczysz za 10 tygodni

Nie do wiary, w sobotę będę już w 8 tygodniu :D

nie sadze... a wogole jakie to stare zasady oprucz kamer???kuzyn 10 lat temu oblal 6 razy i odpuscil.... rok temu zdal za drugim razem ... jego mama ( 58letnia) rowniez :)
a miałam ktg 3 dni przed porodem, nic nie wykazało. mało tego, ktg w czasie porodu naet ledwo co skurcze pokazywało, położna myślała, że ja przesadzam a godzinę później Gosia się urodziła;)
--
Zmiana testow.To co powiesz na to,ze u nas wiekszosc nie zdaje a jak sie przeneisie do innej miejscowosci zdaja odrazu....Widac od czegos to zalezy....