Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Prócz dolegliwości ciązowych, nie widać i nie czuć że jest coś w brzuchu, ale nie ma powodów do paniki.
jak chcesz to wysle Ci szersze info na prv ale generalnie sie nie martw nie ma strachu!
Cobraczek - fryzurka ekstra! Ty masz takie długie włosy!?
no ale mi bardziej chodziło o wypadającą, poszarpaną pochwę...to chyba po CC niemożliwe ?
No dziś znów skurcze... krótkie, bolesne.
To przepowiadające z tego, co doczytałam.
Kurcze Dziewczyny byłam w ciężkim soku jak poczytałam o tym co niektóre piszą o zwisach w pochwie po porodzie sn...Ja też się niby trochę tego obawiałam, że po porodzie będę luźniejsza ale rzeczywistość mnie na maxa zaskoczyła.Poród miałam pod tym względem dość ciężki bo byłam obszernie pocięta (aż 18 szwów na zewnątrz). Do tego zszyli mnie rozpuszczalnymi szwami które w 5 dobie po porodzie puściły mimo, że rana jeszcze się nie zrosła. W efekcie musiałam wrócić do szpitala na resuturę krocza (odnowili brzegi rany i szyli mnie jeszcze raz). W rezultacie nie mogłam do siebie dojść dość długo (taki ból i dyskomfort gdy emocje i hormony po porodzie już trochę opadną= nie do zniesienia). W każdym razie efekt tego co się stało jest zupełnie odwrotny niż ten, które wy opisywałyście. Chyba lekarz bardzo się przyłożył szyjąc mnie drugi i przegiął w drugą stronę... Każdy stosunek przez pierwsze pół roku kończył się naderwaniem i bólem. Masakra.Szczerze mówiąc, mam nadzieję, że drugi poród trochę mnie poluźni... :P