Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a może spojenie łonowe/kość łonowa?
dziewczyny czy wy wiecie że w sobotę już wigilia masakra ja nie wiem kiedy ten czas zleciał.....
--
napewno ogonowa, ewidentnie czuje ogonową tyle że jakby od jej wewnętrznej strony
dziewczyny czy wy wiecie że w sobotę już wigilia
Ja w ogóle nie czuję zbliżających się Świąt, wszystko przez tą wiosenno-jesienną pogodę. Gdzie jest śnieg???????????????????????
Ja w ogóle nie czuję zbliżających się Świąt
A mam jeszce takie pytanie czy swędział albo swedzi was brzuch tzn. skóra na brzuchu??? a najbardziej to okolice pepka??
lan, ja to od razu poleciałabym do lekarza po takim czy innym upadku bo chyba umarłabym ze strachu i obaw...
Moja znajoma kilka dni temu przewróciła się tzn. wychodząc przed dom potknęła się i poleciała na kolana. Nie znam szczegółów czy miała bóle po tym upadku ale wezwali karetkę (nie wiem czy na wszelkie wypadek czy faktycznie miała dolegliwości jakieś). Musiała urodzić i urodziła synka
no jak na pewno to na pewno
mnie boli kość łonowa na pewno,
Najlepiej to do diabetyka sie wybrac....Lepiej zeby to on ustalil diete niz jakies info z neta...
Dziewczyny- znacie jakąś fajna stronkę z dietą przy cukrzycy ciążowej??
Taki też mam zamiar ale dopiero będę mogła sie wybrac po świętach niestety a do tego czasu chciałam sama na jakąs dietke przejśc, żeby juz nie pogarszać sytacji....... mam dużo ponad normę niestety - norma 140 a ja mam 183 !!! tylko nie wiem jak sie do tego zabrać :)
Ja mam skierowanie na zrobienie krzywej cukrowej. W jakich tygodniach to się robi? Dostałam skierowanie w zeszłym tygodniu (na tą krzywą + morfologia + mocz) i zalecenie przyjścia na nast. wizytę za trzy tygodnie. Pojawię się u lekarza w pierwszym tyg. nowego roku i wtedy też chcę zrobić te badania, żeby wyniki były świeże. Czy mogę zwlekać tyle z tą krzywą? Czy teraz w 27 tyg. jest idealny czas?
Mialam gdzies taka rozpiske,wzielam od taty...Jak znajde to Ci zeskanuje i przesle na maila ok?
Ancia mi tez wyszla w piatek i dzis mam wizyte moze cI popoludniu cos wiecej powiem:) ale na necie mozna znalezc duzo informacji:) a jesli chcesz moge Ci przeslac info jakie dostalam tu od comy:)) bardzo przydatne:)
Czy mogę zwlekać tyle z tą krzywą? Czy teraz w 27 tyg. jest idealny czas?
Czy teraz w 27 tyg. jest idealny czas?
Mi w domu kazali wypic i przyjechac bo to po 15-30 minutach sprawdzaja...