Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Cobraczek prawidłowo powinnaś przyjść na czczo, powinny Ci zmierzyć poziom glukozy na czczo, wypić glukozę, posiedzieć 2 godziny i znowu zmierzyć. Takie picie w domu i mierzenie po kwadransie to jakieś żarty a nie sprawdzanie poziomu glukozy :-/
Cobraczek prawidłowo powinnaś przyjść na czczo, powinny Ci zmierzyć poziom glukozy na czczo, wypić glukozę, posiedzieć 2 godziny i znowu zmierzyć. Takie picie w domu i mierzenie po kwadransie to jakieś żarty a nie sprawdzanie poziomu glukozy :-/--
Z tą glukozą to są istne jaja. Mojej szwagierce pielęgniarka kazała wypić i iść do domu na te 2h po czym wrócić i ja się pytam,jak taki wynik może być wiarygodny?! Ręce opadają...--
Oczywiście żartuję. Jeszcze nie czas na Nas. Poza tym chcę się najeść tych wszystkich potraw Wigilijnych
aż mi uszami wyjdzie.
Ostatnio ciągle mi się śnią krwawienia,albo poród,albo że już dziecko jest ze mną..
a co do lewatywy hmm wolę ją niż jakbym się miała sfajdać położnej
ale tak jak pisze hydrazine, położne dużo widziały i chyba ich to już nie rusza...
a mnie to nie rusza specjalnie

] to ja mam jakąś tam swoją godność i było by mi najzwyczajniej w świecie głupio....[mimo tego wielkiego bólu porodowego :P]

ja wiem, że było by mi głupio gdybym się położnej zesrała na ręce bo mimo, że to jej praca i niejedno już widziała [ i przyjęła na klatę ] to ja mam jakąś tam swoją godność i było by mi najzwyczajniej w świecie głupio....[mimo tego wielkiego bólu porodowego :P]
talka, ale jak sie pozbędziesz tej zapieczonej kupy z dupska to poród lepiej pójdzie
bo obecność R. przy porodzie i ewentualnym popuszczeniu przy nim to.... mnie nie przeraża haha 
bo tak patrzę na te wlewniki itd i zupełnie nie wiem jak się za to zabrać

to przeszłam na pokój gdzie rodziliśmy

Ja sie nie zgodzilam na lewatywe i w cale nic mi tam nie polecialo
Powiem wam, ze po doswiadczeniach z pierwszym, w drugim na pewno zgodze sie na lewatywe. Mialam wczesniej mega zaparcie i przy partych wydawalo mi sie, ze nie rodze, tylko ze kupa idzie 

Ale na szczescie nic nie poszlo, to dziecko tak napieralo i takie wrazenie wtedy. Bylo mi wtedy juz w sumie bardzo obojetne, co wyjdzie, parlam, byle wyszlo
Ale PO porodzie sie wyproznic, to dopiero ciezko, wiec lepiej wczesniej poprosic o lewatywe, jezeli macie z tym klopot.
skoro miałas pełne jelita to niemożliwe. Po prostu moglas nie widziec i nie czuć przy partych

Samo poszlo hehe.