Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Cobraczek prawidłowo powinnaś przyjść na czczo, powinny Ci zmierzyć poziom glukozy na czczo, wypić glukozę, posiedzieć 2 godziny i znowu zmierzyć. Takie picie w domu i mierzenie po kwadransie to jakieś żarty a nie sprawdzanie poziomu glukozy :-/
Cobraczek prawidłowo powinnaś przyjść na czczo, powinny Ci zmierzyć poziom glukozy na czczo, wypić glukozę, posiedzieć 2 godziny i znowu zmierzyć. Takie picie w domu i mierzenie po kwadransie to jakieś żarty a nie sprawdzanie poziomu glukozy :-/--
Z tą glukozą to są istne jaja. Mojej szwagierce pielęgniarka kazała wypić i iść do domu na te 2h po czym wrócić i ja się pytam,jak taki wynik może być wiarygodny?! Ręce opadają...--
a co do lewatywy hmm wolę ją niż jakbym się miała sfajdać położnej
a mnie to nie rusza specjalnie
ja wiem, że było by mi głupio gdybym się położnej zesrała na ręce bo mimo, że to jej praca i niejedno już widziała [ i przyjęła na klatę ] to ja mam jakąś tam swoją godność i było by mi najzwyczajniej w świecie głupio....[mimo tego wielkiego bólu porodowego :P]
talka, ale jak sie pozbędziesz tej zapieczonej kupy z dupska to poród lepiej pójdzie
Ja sie nie zgodzilam na lewatywe i w cale nic mi tam nie polecialo
skoro miałas pełne jelita to niemożliwe. Po prostu moglas nie widziec i nie czuć przy partych