Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorYPolly
    • CommentTimeDec 19th 2011
     permalink
    No to faktycznie jest chyba normalne. Kiedys na Izbie Przyjec gdy robilam KTG, przyszla rodzaca i pierwsze pytanie poloznej bylo, czy robi kupe. Jak ta odpowiedziala placzliwym ale oburzonym glosem "Nie, ja rodze!", to polozna kazala jej czekac na korytarzu. Wtedy mnie to zdziwilo, ale teraz wiem, ze przy zaawansowanej ciazy, zeby byc migiem zbadanym to chyba trzeba sie poskarzyc, ze musi sie zrobic kupe, a lekarz sie wtedy migiem znajdzie :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
    • CommentTimeDec 19th 2011 zmieniony
     permalink
    Cobraczek: Mialam lewatywe przed laparoskopia i powiem wam ze nieprzyjemna sprawa

:shocked::shocked::shocked::shocked:

ja wspominam bardzo miło :devil:

TALKA a czemu nie chcesz, żeby Ci R. pomógł z tą lewatywką ?
    skoro nie masz oporów się przy nim posrać to w czym problem ? :devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    w zeszłym tygodniu miałam takie uczucie, że młoda mi na tyłek napiera... myślałam, że się coś rozkręci... ale się uspokoiło :neutral::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    TEORKA: TALKA a czemu nie chcesz, żeby Ci R. pomógł z tą lewatywką ? skoro nie masz oporów się przy nim posrać to w czym problem ?

Nie no spoko, tylko on to by miał od razu ochotę na co innego :shocked::devil: jeśłi wiesz co mam na myśli :bigsmile:
    już wczoraj jak cierpiałam bólowo przez zaparcie się pytał czy mnie nie przepchać :bigsmile:
    --
  1.  permalink
    TEORKA: ja wspominam bardzo miło

Ha! ha! ha! smiej sie,smiej:tongue:

Dziewczyny ja sie tak denerwuje przed ta wizyta ze sobie miejsca znalesc nie moge:confused::confused:
    --
  2.  permalink
    znaczy sie chciałby Cię w tyłek przeleciec? :)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ano :bigsmile:
    a ja się uparcie nie daję, a co! :bigsmile:
    --
  3.  permalink
    szczypta_chilli: A mój maz jak w jakims amoku powtarzał za nia "rób agi kupę, rób kupę"

buahahahahahahaha

dobre!
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Cobraczek:
    Ha! ha! ha! smiej sie,smiej:tongue:

nie śmieję się :P
    mówię serio
    miałam dwa razy i zupełnie to wg mnie nieprzyjemne nie było...

TALKA
    no to problem z głowy !
    daj się w tyłek przepchać i od razu Cię odblokuje a R. się odechce do końca życia tam grzebać pindolem :devil:
    --
  4.  permalink
    Talinka: Nie no spoko, tylko on to by miał od razu ochotę na co innego jeśłi wiesz co mam na myśli już wczoraj jak cierpiałam bólowo przez zaparcie się pytał czy mnie nie przepchać --

Moj tez ma takie poczucie humoru...:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    TEORKA: TALKA no to problem z głowy !daj się w tyłek przepchać i od razu Cię odblokuje a R. się odechce do końca życia tam grzebać pindolem

Tjaaa raczej by chciał więcej :devil: hahahahahha
    --
  5.  permalink
    TEORKA: nie śmieję się :Pmówię seriomiałam dwa razy i zupełnie to wg mnie nieprzyjemne nie było...

O matko kochana:shocked:
    Niesamowita jestes poprostu :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Talinka: Tjaaa raczej by chciał więcej :devil:

jakbyś mu pozwoliła przed lewatywą to nie sądzę :cool:
    bo razem z pindolem mógłby wyjąć pewną niespodziankę.... :devil:

chyba, że chodziło Ci o to, że po lewatywie by nalegał bo miałby pewność, że czysty teren :devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Cobraczek: O matko kochana:shocked:
    Niesamowita jestes poprostu :bigsmile:

no ale tak serio - co w tym nieprzyjemnego ? :D
    wiele gorszych rzeczy miałam w życiu niż mała, niepozorna lewatywka :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    TEORKA: chyba, że chodziło Ci o to, że po lewatywie by nalegał bo miałby pewność, że czysty teren

ano :bigsmile::bigsmile: hahaha
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    aaaaa no to niech Ci Mama pomoże :devil::cool:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    :bigsmile::bigsmile:
    nie no spoko, dam se radę. z czopkiem dałam to i z wlewem dam.
    bardziej mi chodziło czysto teoretycznie - "jak to się robi?" :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    no nie wiem bo jednak wlew to co innego niż włożenie czopka :cool:

daj znac w każdym razie czy sie uda :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    spoko :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    a kupiłaś już zestaw ?
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    niee. dziś sie w czopki zaopatrzyłam, ale g*wna nie dały :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Cobraczek, Ewelinda, trzymam kciuki za Wasze wizyty!

A ja już choinkę ubrałam, zrobiliśmy kącik dla malucha, zakupiliśmy już wszystkie ciuszki, teraz tylko "higieniczne" rzeczy zostały. No i pierniczki popiekłam, teraz tylko zrobić w czwartek piernika, pomalować pierniczki i święta gotowe :)))

Talinka - twardzielka z Ciebie ;))) A raczej z Twojej dupy :DDD
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    e to możesz już nie zdążyć bo zanim się do apteki wybierzesz, zanim zrobisz to już może być po ptokach :devil:

kurde co jest, że mi te pkt moderacji tak szybko zdupczają ?
    rano miałam 17, dałam chyba z 8 ooooo a zostały mi tylko 2 pkt :shocked:
    --
  6.  permalink
    TEORKA: no ale tak serio - co w tym nieprzyjemnego ? :Dwiele gorszych rzeczy miałam w życiu niż mała, niepozorna lewatywka

No wiesz...Za przeproszeniem jak leci z tylka jak z pod prysznica to raczej nie wzbudza w czlowieku pozytywnych doznan hehehe:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Cobraczek: Za przeproszeniem jak leci z tylka jak z pod prysznica to raczej nie wzbudza w czlowieku pozytywnych doznan hehehe:bigsmile:

pozytywnych może i nie ale negatywnych też nie bardzo :)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    The_fragile: Talinka - twardzielka z Ciebie ;))) A raczej z Twojej dupy :DDD

Uparta jak nic... jak w lutym trafiłam z poronieniem do szpitala, to nie byłam na kibelku chyba z 5 dni. W szpitalu nie dość, że skurcze to mnie rozsadzał ból kupny... wypróżniłam się chyba dopiero z 2 dni po zabiegu.... :shocked:
    --
  7.  permalink
    TEORKA: pozytywnych może i nie ale negatywnych też nie bardzo :)

Tyz racja :bigsmile: Mnie naszczescie z newow w domu przeczyscilo :tongue:
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Kuleczka mi ten syrop Prenalen nie pomagał za bardzo a na katar najlepiej Nasivin. ja nie znosze kropli do nosa ale byłam w szoku jak wpuściłam krople prezd wieczorem do nosa i przez całą noc nie miałam problemów z oddychaniem i katarem.

A co do lewatywy to ja jakies trzy lata temu miałam przepukline i o tym że bede miała lewatywe nikt mi nie wspomniała. Tylko przyszła pielęgniarka zapytała sie czy sie wypróżniałam dziś, a ja mówie że nie mam po czym bo przecież cały dzien nie jadłam...ona tylko popatrzyła i powiedziała że przyjdzie za chwile..... no i przyszła z urządzeniem zaprosiła do toalety ja oczywiśnie nie byłam niczego świadoma. a już nie wspomne jaka byłam przerażona jak kazała mi stanać tyłe i sie wypiąć..... jejku Dziewczyny jak sobbie to przypomne to sama chciałabym zobaczyc swoja minę...:crazy:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    O matko, Talinka, serio - nie zazdroszczę :((
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    No tak już mam.
    Ogólnie to w cięższych sprawach (poza ciążą) chodzę raz na 3-4 dni, gdzie moja mama zapali papierosa i leci, a R. bez papierosa codziennie rano idzie.... :cool:
    może powinnam ograniczyć czekoladę :devil:

a tak poważnie kiedyś jak zjadłam u R. chleb tostowy ze zbożami z biedronki to dostałam biegunki... później go kupowałam i nic już nie dawał... :devil: razowego też próbowałam i nic :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Talinka: a R. bez papierosa codziennie rano idzie.... :cool:

mój mąz [też niepalący] rano idzie musowo 3 razy :devil:

jak się gdzieś wybieramy to ja juz dawno gotowa a ten jeszcze do kibla musi po raz pińćetny :confused::cool:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    TEORKA: mój mąz [też niepalący] rano idzie musowo 3 razy

wow! :bigsmile: to dopiero :devil:
    --
  8.  permalink
    Na mnie kawa dzialala przeczyszczajaco.Moze wez sobie Talinka kilka lykow od swojego rano...Moze popedzi...
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Cobraczek: Na mnie kawa dzialala przeczyszczajaco.

Piję teraz lekką, bo przez to nadciśnienie nie mogę. Ale na mnie to nie działa :D
    Cobraczek: Moze wez sobie Talinka kilka lykow od swojego rano...Moze popedzi...

R. NIENAWIDZI kawy :devil: btw. o 5 wychodzi do pracy - ja sobie słodko śpię :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorP_Madzia
     permalink
    " TEORKA mój mąz [też niepalący] rano idzie musowo 3 razy jak się gdzieś wybieramy to ja juz dawno gotowa a ten jeszcze do kibla musi po raz pińćetny "

hahha skąd ja to znam! mój też ma niezłą przemianę materii - wpieprza na potęgę a chudy i żylasty...
  9.  permalink
    Talinka: Piję teraz lekką, bo przez to nadciśnienie nie mogę. Ale na mnie to nie działa :D

Ja to odrazu jeszcze dobrze nie wypilam jzu lecielam hehehe

Talinka: R. NIENAWIDZI kawy

Moj paierosy rzucil nawte sposob znalazl...
    --
    •  
      CommentAuthorcarottka
     permalink
    Talinka, wiem że ty miałaś jakieś przeboje z wynikami moczu. U mnie wyszło ostatnio białko, dzisiaj mam dostać wyniki dokładne ale już schizuję bo sie naczytałam że to poważne i może być oznaką zatrucia ciążowego:confused: A tak mnie jeszcze głowa boli, że masakra:cry:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    P_Madzia: wpieprza na potęgę a chudy i żylasty...

to tak jak mój.... słodyczy tyle, że szok, a nie tyje.... mimo, że jkuż długo na rowerze nie był nawet.... ale w sumie praca z niego wyciska trochę :D
    Cobraczek: Moj paierosy rzucil nawte sposob znalazl...

mój nie pali :) mówił, że w gimnazjum raz spróbował i na tym koniec :wink: ja zresztą podobnie :wink:
    --
  10.  permalink
    carottka: Talinka, wiem że ty miałaś jakieś przeboje z wynikami moczu. U mnie wyszło ostatnio białko, dzisiaj mam dostać wyniki dokładne ale już schizuję bo sie naczytałam że to poważne i może być oznaką zatrucia ciążowego A tak mnie jeszcze głowa boli, że masakra

Ja w 7 miesiacu mialam wykryte,ale jakos samo sie unormowalo...
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    ja jak jako tako pilnuję diety to co 2 dni odwiedzę porcelankę:D:D mój M też nie ma z tym problemu ale rzadko który facet ma takie problemy jak my...
    -
    no dziewczyny a my czekamy na opis wizyt z zaciśniętymi kciukami:)
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Talka, może i od czekolady? Heh, z tym chlebem z Biedronki dobre. Czyli coś działa raz, a Twój sprytny organizm szybciutko się uodparnia :D
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    carottka: Talinka, wiem że ty miałaś jakieś przeboje z wynikami moczu.

Ano, z bakteriami i leukocytami. Teraz biorę Augmentin ;)
    carottka: U mnie wyszło ostatnio białko

A masz obrzęki lub wysokie ciśnienie? Samo biało NIC nie znaczy!
    carottka: bo sie naczytałam

no właśnie! odłóż wujka Google na półkę :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAniaBB
     permalink
    O rany, baby!
    Lewatywę łatwo zrobisz. To taka butelka z dziubkiem. Dziubek się wsuwa do końca i wstrzykuje się zawartość. Banał. Trudno jest potem wytrzymać chwilę. Możesz to zrobić od razu na muszli.
    A u mnie śluz taki nie różowy nie pomarańczowy. Ale mniej krwisty. Leżę póki co.
    -- serce przestało bić.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    The_fragile: Talka, może i od czekolady?

Może? Ale jak odstawić jak mnie ciągnie jak smoka :D
    The_fragile: Czyli coś działa raz, a Twój sprytny organizm szybciutko się uodparnia :D

Durny raczej hahahaha :cool:

A tak w ogóle mam pytanie odnośnie karmienia. Ponoć nie wolno/nie powinno się czekolady... czy to się tyczy też KAKAO? Dzisiaj sobie wypiłam się mnie to zastanowiło.... :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    AniaBB: Lewatywę łatwo zrobisz. To taka butelka z dziubkiem. Dziubek się wsuwa do końca i wstrzykuje się zawartość. Banał. Trudno jest potem wytrzymać chwilę. Możesz to zrobić od razu na muszli.

O to mi chodziło! Dzięki!!!!!!!!! :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    carottka: może być oznaką zatrucia ciążowego:confused: A tak mnie jeszcze głowa boli, że masakra:cry:

moja bratowa miała zatrucie białko wyszło jej takie że lab do niej dzwonili ból głowy też był no i ciśnienie ale ją od razu po wynikach moczu wysłali do szpitala tam była pod obserwacja i skończyło się cesarką ale spuchnięta była tak strasznie że jeszcze takiego czegoś nie widziłąm:shocked::shocked::shocked:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Hmm, ja bym stawiała, że kakao też... Oj, ja kakao uwielbiam. Czekolada może iść precz, ale kakao z mlekiem, mmmm...
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    kasiakuzniki: ale spuchnięta była tak strasznie że jeszcze takiego czegoś nie widziłąm

no właśnie! muszą zajść 3 czynniki z tego co wiem : nadciśnienie, opuchlizna, białko.
    ja mam 2 :cool: ale opuchlizna tylko na nogach, wiec raczej tylko ciśnienie - a i to unormowane po lekach :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAniaBB
     permalink
    Nie ma za co. Na pewno sobie dasz radę, skoro czopkiem trafiasz :-) a to trochę jak gruszka dla niemowląt.
    -- serce przestało bić.
    •  
      CommentAuthorcarottka
     permalink
    Talinka: Teraz biorę Augmentin ;)

Dupa, na to jestem barrrdzo uczulona:wink: A co do opuchnięć to dłonie trochę i nos... Stopy tak średnio, kostki ciągle widzę:wink:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.