Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
). Miałam stresa, nie powiem, ale nic się nie stało
No chyba, że faktycznie coś przeoczyłam 

"
The_fragile: Talka, może i od czekolady?Tez mysle, ze od tego, ja tez uwielbiam, ale jak sie skusze, to koniec, tez pare dni nic sie nie udaje zrobic. Jak sie pilnuje, to jest lepiej.
pozytywnych może i nie ale negatywnych też nie bardzo :)

Może? Ale jak odstawić jak mnie ciągnie jak smoka :D
za przeproszeniem i atakiem Twojego R.
a ogólnie tak od marca czyli daty porodu co rok jadą nad morze odrestaurować ośrodek przed sezonem... zobaczymy jak to będzie mam nadzieję że jednak nie pojadą już wolę żeby tu pracowali i nawet żeby wracał tylko na wieczór ale kąpanie i ogólnie choć chwilkę z mała zależało by mi żeby spędził:P
gin mowi ja nie wiem Ewka jak on to robi:)) dzis o 12.50 urodziłam synka, 37t2d- 2540g, 50cm :)

Cobraczek, ja odczytuje te znaki zapytania jako niepewność lekarza co do tego co widzi, zrób bete tak jak kazał i czekaj cierpliwie na kolejne usg. Ja tam widzę na zdjęciu mały pęcherzyk ciążowy,ale lekarzem nie jestem.
ale zadna z nas Ci nie odpowie...powinnas lekarza zapytac...moze nie widzial dokladnie tego co chcial zobaczyc mial slaby aparat...jutro zrobisz bete i bedziesz wiedziala czy wszystko ok poki co nie martw sie na zapas--