Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tak czesto do toalety na poczatku ciazy?
DZIEWCZYNY! Mam do Was pytanie:
Czy któraś z Was wie w jaki sposób robić printscreeny z filmów (chodzi mi o filmik z USG) ?
Po zapisaniu znika stop klatka z filmu, zaś zostaje czarne tło
Może wiecie jaki program zastosować, bo szukam i szukam i żaden nie daje efektu
COBRACZEK wg mnie te pytajniki dlatego bo lekarz nie był pewny czy to pęcherzyk....i mógł nie być pewien bo z tego co popatrzyłam na Twoim wykresie miałaś bardzo późno owulacjęi tak na prawdę nie jesteś w 8-9 t.ctzn wg OM jesteś ale owulacja była tak późno, że dopiero jesteś ok 3 tygodnie po zapłodnieniualbo ciut mniej nawetu mnie na tym etapie macica była pusta [bo się późno zagnieździło] a za 2 tygodnie już biło serduszko :)także zrób betę tak jak lekarz kazał [dzięki niej się uspokoisz] a po Świętach w następnym tygodniu już też pewnie zobaczysz i usłyszysz serduszko głowa do góry !i dobrze, że miałaś ze sobą wykres bo pewnie gin by podejrzewał obumarłą ciążę albo nie wiadomo co bo przecież na tym etapie [zakładając owulację ok 14 d.c] powinno być już serduszko..także dobrze, że miałaś i mu pokazałaśbrawo ! :)
OLKA my próbowaliśmy 4 dni z Mateo aż daliśmy sobie spokój bo za każdym razem czarne tło... :(
a chyba z 5 programów przetestowaliśmy....
niby dostaliśmy wydruk od gina, ale jest czarno-biały, a tak byłyby foto w kolorze brązowym :))
Bo chyba sam materacyk to odpada ?