Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A dobre są takie ciasta/ciastka z opakowania?
O autyzmie już pkt słyszałam takie historie że usg mnie nie zdziwiło. Prawda jest bardziej tajemnicza, ale niemal na pewno autyzmu nie wywołuje jeden czynnik. Mówi się o czynniku genetycznym i o nieznanym czynniku w prawdopodobnie 1 trymestrze ciąży.
gdzie Cie dokladnie boli?
moze te bole kolkowe to cos podobnego?
Ej, Cobraczek, jak napisałaś o tym, że wyżej niż nerki - ja tak miałam ze 3-4 razy do II trymestru, bolało jak cholera, myślałam, że to kręgosłup! Też jadłam żurawinkę i po jakimś czasie przeszło... Nie wiem, co to było, ale przeszło... Trzymam za Ciebie kciuki, nie stresuj się!
Cobraczek jeśli masz chory pęcherz, a tak wnioskuję z Twojego wpisu to mnie bardzo pomógł sok z żurawiny 100% (dostępny w aptece). Ja piłam nierozcieńczony kilka razy dziennie po 1/3 szklanki (strasznie kwaśny, ale o to też chodzi;). Wyczytałam też, że aby zwalczyć bakterię należy zakwasić organizm (tak porządnie), bo bakterię namnażają się przy wysokim ph moczu. Lepsza od herbatki z cytrynką będzie sama woda z cytryną, ale musi być, że tak to ujmę cholernie kwaśna;) Pijesz sikasz, pijesz sikasz i do tego kilka razy dziennie ten sok z żurawiny. Mi już po jednym dniu bardzo pomogło, a po kilku przeszło zupełnie. Będzie dobrze
Cobraczek to puszcza szybko, ale i szybciutko wraca;) Mniej to na uwadze;) Nie martw się tak bardzo. Już dowiedziałam się, że bakterie w moczu kobiet w ciąży to standard. Wierzę, że nie dasz rady więcej, wiem co czujesz;) Ale jutro wciśnij sobie ze 4 cytryny na litr wody. Może nawet na noc możesz wypić, tylko będziesz wstawać co chwilę siku (ja taki zmasowany atak zrobiłam z soboty na niedzielę, kiedy mogłam w nocy wstawać;). Ustawiłam sobie termos takiej wody przy łóżku i jak budziłam się "wysiusiać" poprzednią dawkę to od razu piłam następną;) I po tym przeszło mi zupełnie, ale niedzielę już sobie darowałam i wieczorem wróciło:(
A mnie ostatnio taki napływ energii dorwał. Szorowałam podłogi,sprzątałam,pranie,prasowanie. Jeszcze łazienka na górze mi została,ale to w piątek dopiero,bo się przez ten czas zabrudzi pewno Zakupy zrobione,prezenty kupione.
no ważne, że wyniki dobre tylko szkoda, że niepotrzebnie dwa razy musiałaś to pić i obciążać organizm :P