Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Teorka widzę,że urosłaś w piórka...tylko nie pamięta się jak wół cielęciem był..
Teorka widzę,że urosłaś w piórka...tylko nie pamięta się jak wół cielęciem był..
Tylko ciekawe czy w każdym szpitalu można liczyć na taki poród
Teorka skąd w Tobie tyle jadu ? Święta są wrzuć na luz dziewczyno ...
wpierają komuś na siłę swoje zdanie...
Nie potrzebuję adwokatow dziewczyny ;) Mam dość silną osobowość, myślalam , że to forum dla nas, że dziewczyny w tej samej sytuacji sie jakos jednoczą a nie najeżdzają na siebie i wpierają komuś na siłę swoje zdanie...
na każdym forum tak jest,że albo Ty albo reszta już obecnych mam krytykuję zachowanie tych starających się lub przyszłych świeżutkich mam,ale nie pamieta się jak się wypytywało innych "doświadczonych" już dziewczyn czy to jest normalne czy to jest poważne itp...
TY się zapędzasz odpisująć uszczypliwie do Eveke...
tylko na każdym forum tak jest,że albo Ty albo reszta już obecnych mam krytykuję zachowanie tych starających się lub przyszłych świeżutkich mam,ale nie pamieta się jak się wypytywało innych "doświadczonych" już dziewczyn czy to jest normalne czy to jest poważne itp...
że albo Ty albo reszta już obecnych mam krytykuję zachowanie tych starających się lub przyszłych świeżutkich mam
JAHEIRA tylko zajrzyj Kochanieńka czy ja tam sie udzielam...szanuje moje przyjaciółki i mam "gdzieś tu" swoje miejsce gdzie można nawet się wypłakać,bo gdzie indziej zamiast wsparcia dostaje się gorzkie słowa...
Własnie Teorko a po co to ocenianie?
byłaś całkiem całkiem jak byłaś w ciąży odkąd urodziłaś coś Ci się pomieszało...
Dziewczyny skoro Wam sie nie podobal sposób wypowiedzi Eweliny trzeba było zamilknąć nie potrzebnie temat się ciągnie...to nie miejsce na takie wymiany zdań...