Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no może i niepotrzebnie
ale są tu dziewczyny, które straciły ciąże i może Twoje słowa je aż tak mocno zabolały....
nie wiem
ja straty ciąży nie przeżyłam [ i Bogu dziękuję !] ale Twoje teksty o przyszywaniu zarodka i inne też są wg mnie nie na miejscu chyba....
Widzę,że nie zaglądasz w pocztę kobieto...
jestem wręcz wyrodną "matką" , ze jeszcze nie jestem na IP
a chyba nie mają prawa z tego powodu , że mam takie akurat zdanie, jechać po mnie, nie sądzisz?
ale kurcze to jest forum więc te osoby muszą sie liczyć z tym , że moga tu przeczytać przeróżne zdania na dany temat
Kakai miałam bóle pleców w trzecim miesiącu dość mocne, bolały właśnie krzyże, podobno wszystko zaczęło się mi rozciągać i stąd te bóle. Bardzo pomogła mi wtedy poduszka rogal. Teraz czasem na niej śpię (jak mam gorszy dzień i plecy mi dokuczają) a czasem nie potrzebuję :) Mam nadzieję, że już gorzej nie będzie
ja myśle, że bardziej dlatego nią jesteś [wg większości], że tak lekceważąco wypowiadasz się na temat "swojego zarodka"....
jakby Ci nie zależało...
sory ale ja np takie wrażenie odniosłam...
bardzo możliwe, że to "zaleta" słowa pisanego ale ja tak to widzę jak widzę
zaprosiłaś mnie 23 października a potem , owszem wycofałaś zaproszenie [którego ja nie zaakceptowałam swoją drogą] dopiero tydzień temu
niech kazdy robi to,na co ma ochotę!!!
mi sie sie nie chce pisać pitu pitu fasolinusia.
zależy mi na dziecku jak na niczym innym, mój M rowniez cały czas sie martwi
mi sie sie nie chce pisać pitu pitu fasolinusia...
I ja dostałam zaproszenie.Jak napisałam pod wykresem co sądzę o tym,że na początku cyklu wstawia sobie plusy testu ciążowego,że się udało zostałam kopnięta w dupę
poradzily oczywiście, ale ja mam wolny wybór, prawda ? :) i nie muszę być z tego powodu be :)
PS. Wlasnie ogladam WIELKIEGO BRATA ..... porazka
To, że jej córka urodzona w grudniu ma trudności w szkole (co wynika raczej z jej lenistwa) nie znaczy, że im dziecko później urodzone to co? Głupsze? Będzie miało problemy?
ziecko może miec problemy jeśli jest z nim coś nie tak intelektualnie, ale dziecko urodzone zdrowe może nadrobić wszystko...
szczypta dlaczego?
zagubił się temat o porodach w wodzie
to taka sama sytuacja jak teraz z dzieciakami 5etnimi, które wysłali do szkoły
--