Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tylko u nas chyba trzeba wcześniej zamówić czy coś w tym stylu, a jak mnie z zaskoczenia weźmie? ;)
mama od niemowlęcia fantastycznie pobudzała dziecko roznymi zajeciami, bodźcami, ogolnie rzecz biorąc zajmuje sie dzieckiem aktywnie, bajka w tv to rarytas i nagroda, dużo czytania, "rozmow"...
owszem w wieku 30 lat już jej nie widać ale mój Syn ma 10 i widać ją między nim a chłopakami ze stycznie - choćby "głupi" wzrost - nie mówię o nauce bo to nie o to mi chodzi choć pewnie też jakieś ograniczenia ma przez wiek.
no ja mam taki plus, ze nasza klientka z pizzeri odbiera porody w wodzie
Widzisz co z tego ze mój Kuba jest w czołówce z matmy jak wyzywaja go od kurdupli co sprawia że niechętnie chodzi do szkoły? Co z tego że ze sródcyklicznych by miał czerwony pasek jeśli to go nie rajcuje bo koledzy z klasy mu dokuczają a do tego przezywają od kujonów? Jego emocjonalność sobie z tym nie radzi. Jest najmłodszy w klasie i prawie najmniejszy... fakt, może był niższy niż inni koledzy ale z nauką nigdy problemów nie miał i zawsze był jednym z najlepszych uczniów w klasie....
dorównają bo muszą ale jakim kosztem wiedzą tylko oni i ich rodzice
to może podpytaj ją dokładnie jak to wygląda
nasza kelnerka z pizzerii odbiera porody w wodzie i juz chciałam napisać,żebyś jednak to przemyślała :D
Widzisz co z tego ze mój Kuba jest w czołówce z matmy jak wyzywaja go od kurdupli co sprawia że niechętnie chodzi do szkoły?
i raz jeszce powiem ze najstarsza poszła do szkoły rok wcześniej ale nie zdecyduję się dać od września Weroniki do zerówki. NIE MA MOWY ona się nie nadaje i wyrządzi to jej za dużo krzywdy niż pożytku
--
Ja łaziłam po drzewach zamiast na lekcje tenisa i bawiłam się w chowanego a nie pobierałam lekcji szermierki. I jestem z tego powodu mega szczęśliwa bo miałam coś niepowtarzalnego i bezcennego - DZIECIŃSTWO
teraz jestem pewna, że zrobiłam dobrze........
Ancia- pewna to może będziesz za 10 lat- teraz jesteście na początku szkolnej drogi :)
Szkoła zabiera wiele z tej beztroski dziecięcej...
ma nie być tak samo jak ddo tyej pory nie było dla dzieci idących rocznikami - 6lat i obowiązkowo zerówka. Przesuwa się tylko granica wieku. Nie wiem co powiedzą panie przedszkolanki na koniec roku szkolnego czy Młoda się nadaje czy nie ale ja jestem przeciwko i na dzień dzisiejszy w 99% będę chciała by szła jako 6cio latek a teraz ma tego nie być mówisz ?
e ja wiem ? :)
poszłam do szkoły w wieku lat 6-ciu i zupełnie dzisiaj nie uważam aby mi cos z dzieciństwa zabrane zostało
ZA NASZYCH CZASÓW" było inaczej. Dzieciak był bardziej samodzielny.