Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mnie się nie przydała herbatka dla mam karmiących: zawiera koper, po którym mój synek zaczął mieć kolki (wiem, bo herbatkę z samego kopru też piłam)-przestałam ją pić i kolki minęły jak ręką odjął! Więc proponuję ostrożność :)
Z resztą stanik do karmienia mam też tylko 1 na razie a potem dokupię już nie na czuja.
bolal kogos pepek w ciazy? jak go dotykam czasami to takie dziwne uczucie ...wsumie nie wiem nawet czy to mozna nazwac bolem....
bolal kogos pepek w ciazy? jak go dotykam czasami to takie dziwne uczucie ...wsumie nie wiem nawet czy to mozna nazwac bolem....
haha myslałam podobnie :P Ale niestety zmyłka :/ Aventa można podzielić na "starego" i "nowego" Stary to przeźroczyste butelki a nowy to te BPPE i one są lekko brązowe. i do tych nowych nie pasują nowe smoczki (a tylko te są w sprzedaży ) i ciekną. Stare smoczki były grubsze i sztywniejsze, twardsze. Butelki Aventu sa super. To samo smoczki. Nam przynajmniej podeszly, z tym ze przy butelkach na poczatku sie naklelam, bo trzeba je umiejetnie zakrecac zeby nie przeciekalo ( mata taki system antykolkowy, ze powietrze wydostaje sie przez rowki w nakretce. Kwestia wprawy.
eveke, moze wyglada na tragicznie skomplikowane, ale to latwiejsze niz jazda na rowerze.
Po urodzeniu dziecka piersi jeszcze rosną ?
a ja nie nadazam z czytaniem,prawie 800 postow mialam,poddalam sie po ok 600, masakra!!
a ja nie nadazam z czytaniem,prawie 800 postow mialam,poddalam sie po ok 600, masakra!!