Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
MRSHyde na co?
dokuczają mi skurcze te bezbolesne, ale upierdliwe... brzuch ciężki i obolały jak na @
tzn ma sobie wiadome pory szaleństwa, ale na żadne bodzce typu muzyka, hałas czy coś totalna obojętność
fakt ze nigdy nie robiłam takich sprawdzianów specjalnie (tzn. nie rozbudzałam jej jakimiś bodżcami zeby to sprawdzić) ale wszystkie mówią że ich dzieci reagują na taką czy inną muzykę, na wodę z lodem na glukozę itd. a u mnie nic
Widzialyscie na co zbiera WOŚP w tym roku?
Ciągle ze mnie coś leci ostatnio,z tym że sama już nie wiem czy to wina Lactovaginalu,który biorę od kilku dni czy może niedługo poród?

powiedzcie prosze ze to minie...w innym razie moge stac sie trudna do wytrzymania...i juz oczami wyobrazni widze jak upominam dzieciaki, ktorych w moim domu zawsze pelno i ktore tak strasznie kocham zeby niczego bron boze nie dotykaly...

aha Hussy- mi czop odszedł 2 tyg temu, a dalej nie rodze

Chociaż Sylwestra jeszcze "przeżyj" jak już się tak zadomowiłaś
Miałam napisane skierowanie na 1 dzień do szpitala.Spakowałam torbę,mąż nawet wziął wolne w pracy.Pojechaliśmy,a tam się okazało,że ZNÓW pobrali mi krew i proszę dzwonić za tydzień po wyniki (które co miesiąc są takie same-potwierdzające hcv) no żal po prostu..