Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bylam dzisiaj twarda, nie poplakalam sie jak uslyszalam serducho ale musialam oczami mrugac szybko bo sie poszklily :))
myśle że lekarz był na to przygotowany...pewnie nie raz mu sie ktoś poryczał na usg szczególnie jak pierwszy raz zobaczył serduszko.
Sliwson i nigdy Ci lekarz nie dał nic, żeby to porządnie wyleczyć? Hmmm...właśnie tak myślę, że pójdę, a on mi powie, że to normalne, pić żurawinę i czekać do końca ciąży...

R. zaraz z pracy będzie i jest głodny jak wilk

no Ania już powoli i u Ciebie może się cos zacząć dziać:):) a dopiero zaszłas w ciąże!!!!!!matko jak czyjeś ciąże lecą:D:D

stawiam, że przenoszę 

Melduje się cała i zdrowa
Z ważniejszych rzeczy : słyszałam serducho mojej Kruszynki,waga +3 kg do przodu, także już 21kg na plusie(staram się o tym nie myśleć
) , powiedziałam o wszystkim co się działo u mnie ostatnimi czasy i przede wszystkim o tych mocnych skurczach. Na fotel mnie nie posadził,szyjki też nie zbadał,bo powiedział że nie ma sensu. Jeśli mam mocne skurcze i są dość często to mam czekać aż nasilą się i będą trwały dłużej i żeby się wybrać do szpitala.O szyjce tylko powiedział,że jeśli mam tyle skurczy to powinnam się spodziewać porodu albo na dniach,albo poczekać do dwóch tygodni. I ogólnie,że powinnam być przygotowana na poród,bo może w każdej chwili nadejść
O usg nie wspomniał nic,czyli najbliższe w szpitalu
No i wizyta następna (o ile się wyrobię) za 12 dni.
No to kurczę się Hussy niewiele dowiedziałaś w sumie.... szkoda
Chociaż to było najważniejsze co chciałam z dzisiejszej wizyty. No i dostaliśmy od przychodni (wszystkie kobietki w ciąży) prezenty Świąteczne : buteleczka dla noworodka,pieluszki jednorazowe Huggies,jakieś zioła do picia HIPP + oliwka dla dziecka+krem , nawet płyn do płukania dla niemowląt Lovella,i gazety dla przyszłych mam
Także chociaż o tyle fajnie 
czyli raczej mnie już nie przegonisz, zwłaszcza że lada chwila pewnie urodzisz :)
W ciągu trzech tygodni dowaliłam 3 kg.. i to w ostatnich tygodniach. To o ile nie urodzę tak jak piszesz lada chwila to jeszcze ze dwa wskoczą