Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To byloby dobrze bo u mnie dolna granica jesli chodzi o budowe...tak ze 4 kg. raczej odpada!
bo to kwestia glowki...jak glowka przejdzie reszta to pryszcz..takie bulbulbul..jakby ryba z Cebie wyplywala;) nie czuje sie tego,tylko ta glowka...no przynajmniej ja mam takie wspomnienia
znajomi mają nowy dom i same krzesełka żadnej kanapy czy narożnika....
raczej obudzę się koło 24-tej a potem pójdę dalej spać... wiem że niewytrzymałabym na żadnej imprezie bo ja o ósmej już śpię... nawet w Wigilię inaczej niż zazwyczaj poszłam spać przed pasterką bo inaczej bym nie wytrzymała :D
Dziewczyny, mam pytanie, jak długo mierzyłyście temperaturę w ciąży?
hmm jako dzieciak miałam przerwę jak to nazwałaś wielkości TikTaka ale z czasem (jak doszły zęby mądrości) przerwa mi znikła. Moja Ania przy mlecznych też miała - stałe zniwelowały to Podobnie z Jakubem było (jest) To chyba nie ma jakiejś reguły :) Na bank zostanie, cała rodzina K ma taką przerwę- wielkości tiktaka :)
Haha, Talinka - jak mój mąż za wcześnie się pojawia w domu to mu otwieram drzwi i mówię "ufff, dobrze, że zdążyłam kochanka wygonić" ;)))
Glukoza we krwi- 82 mg/dl dopuszczalne 55-100
Glukaza we krwi 2 h po obciazeniu 75g glukozy 96 mg/dl
że ktoś jeszcze oprócz mnie go zna i używa
mojej kumpeli odszedl czop zabrudzony krwia o 18.00 (miesiac przed porodem)... o 23:40 tego samego dnia urodzila
Tak czytam i myślę i wnioskuję, że koleżance czop odszedł o 18 i to było miesiąc przed porodem a potem doczytuję , że urodziła tego samego dnia... Tak jakoś sprzecznie zabrzmiało... Może żem głupia bo nie kumam...