Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Cobraczek, to ja Ciebie uspokoję - u mnie było zero objawów aż do powiększającego się brzucha. Śniło mi się po nocach, że wszystkich oszukuję, że w ciąży jestem... I budziłam się rano, robiłam test i dopiero po pojawieniu się dwóch kresek oddychałam z ulgą... Nie każda ma objawy po prostu...
--
ja to chyba zwariuje jesli chodzi o ten czop, rozumiem, że u kazdej wygląda inaczej?
jak kiedyś czytałam że pół szklanki galarety to wiedziałam czego się spodziewać, ale gluty 1cm to ja mam i bez ciąży w okresie płodnym, a w ciąży to chyba codziennie takie gluty wyciągam... także... boję się że przegapię ten osławiony CZOP!
zaczęły mnie męczyć jakies sny porodowe... że juz jadę, że rodzę...
wierciłam się z boku na bok, budziłam co 30 minut.... nie wiem co to za noc była dziś.... masakra jakaś
Cobraczek - my mieliśmy zakaz do końca 3 miesiąca, bo było zagrożenie poronieniem... A potem już się robiło niewygodnie po prostu...
--
Cobraczek - co do biegania to nie wiem, ale rowerek stacjonarny jest bezpieczny, jeśli z ciążą jest ok :) Fajne są tez ćwiczenia dla ciężarnych...
--
chyba najlepszy jest aerobik w wodzie, albo po prostu pływanie
--
No, nie dziwię Ci się... Ja strasznie sport lubię, przed ciążą dzień w dzień było "coś" i nie ukrywam - teraz mi tego bardzo brakuje... Zaczęłam chodzić na ćwiczenia dla ciężarnych, które były fantastyczne, ale potem zaczęło się spinanie brzucha i problemy z szyjką, więc musiałam zrezygnować :( A poszłabym tak strasznie na basen...
--
A to spinanie brzucha i problemy z szyjka to od cwiczen???