Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Aaa, no to kawałek masz... A są ćwiczenia dla ciężarnych na dvd :) Tylko piłka do tego potrzebna :)

U mnie tak, ale tak jak pisałam - od początku ciąży były problemy, więc na mnie ćwiczenia dobrze nie podziałały... A chodziły tam dziewczyny, które do dnia porodu ćwiczyły - baaardzo sobie chwaliły!
--
Ja rozumiem ,ze w ciazy sie troche przybiera na wadze,ale teraz zamierzam tego bardzo pilnowac....
Moze uda sie szybko przywiesc od brata

Nasza instruktorka na ćwiczeniach dla ciężarnych mówiła, że ona po sn zaczęła ćwiczyć na drugi dzień, a brzuszek ma tak płaski jak ja nigdy
w szpitalu ? --

) ale fajnie byłoby się poruszać, potańcować deczko...
mnie tak ostatnio brzuch stwardniał raz i drugi podczas pieszczot, że chyba już podziękujemy
nawet nie zabieramy sie do pieszczot, siedzimy (tzn mąż siedzi ja leże na boczku) przed TV, mąż mnie smera po pleckach a ja od razu twardy brzuch... tak reaguje na cielesne przyjemności...spacery - tak, za długie - nie
Sama nie wiem, czy to ma tak być, czy to te moje twardnienia (chociaż te nawet podczas leżenia zaobserwuję)
Cieszę się bardzo bo przez miesiąc musieliśmy sobie radzić bez niej (na weekendy gdy jeździliśmy do rodziców, tam praliśmy). JUż widzę jak mój będzie się stresował bo ja mam fazę na częste pranie, a temu mojemu "czyściochowi" robi się słabo jak wrzucam rzecz ubraną dwa razy do pralki już...