Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

R. kiedyś potrafił nosić majtki przez parę dni skutecznie go tego oduczyłam

JUż widzę jak mój będzie się stresował bo ja mam fazę na częste pranie, a temu mojemu "czyściochowi" robi się słabo jak wrzucam rzecz ubraną dwa razy do pralki już...
a Hussy jak tam dzisiaj???:)
chociaż już mu to trochę przechodzi bo włączył mu się tryb odkładania pieniędzy bo dzidzia itd:D:D ale za kawalera jak mieszkał u mamusi to inny ręczniczek do buzi i do reszty obowiązkowo:D:D a pralka raz na 2 dni chodzi przy dzidzi pewnie ruszy częściej:D:D

wszystko za kolana blech
jeśli trwają one do 30sek., to nie są groźne dla dziecka.
:confusedMam dokładnie tak samo![]()

moj M uzywa tylko raz ręcznika:
Także czasem muszę go przypilnować.
Ale on też nie raz mnie, w niektórych sprawach pilnuje bo zakręcona jestem.

SLIWSON weź no-spę forte i jak masz to ASMAG FORTE tak dwie tabletki odrazu 3razy dziennie przez parę dni....ja takie miałam bóle właśnie po 12tc potem "stawiała" mi sie macica i doszedł fenoterol..ale mam nadzieję,że u Ciebie to tylko chwilowe
Kurde Dziewczyny brzuch mnie boli jak na @. Dość mocno...
No to u mnie brzuch jak zaczyna być twardy to jak nie usiądę to jest non stop... Generalnie twardnieje na spoooooro dłużej
nie powiem, wsiadam też w auto i jadę ale nie codziennie i na krótkich odcinkach
na te twardnienia?
jak twardnieje na długo to nie dobrze, powiedz gin, to ja pisałam o tym niedotlenieniu, bo tak mi tłumaczył mój gin, że przepływy są słabe przez łożysko

i na nim mi raz wychwyciło to 150/90Bedziemy mieli synusia

chyba obstawiałaś dziewczynkę czy się mylę??