Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
taki masaz to super sparwa trwa kilka minut, ja mialam parwie orgazm od tego
no i urodzilam naturalnie od tego..a tak to pewnie by wywolywali jakby nie pomoglo..
jak Piotr będzie w domu akurat gdy zacznie się to zawiezie mnie na Kamieńskiego, a jeżeli złoży się tak, że będzie w pracy to niestety, wzywam karetkę a ona wiezie mnie za pewne tam, skąd przyjedzie a skąd przyjedzie to ruletka pewnie...
chloe to też nie koniecznie moja siostra urodzona w 39 tc 5 dniu ważyła 4950 gram a ja 41 tc 4050 gram więc prawie kilogram różnicy :)
moja siostra urodzona w 39 tc 5 dniu ważyła 4950 gram
o tyle tylko mam lepiej, że mi żaden pięciolatek nie grozi hehehehe
Teraz jest fajnie, bo mała mu zabawki znosi, wszystko pokazuje, więc oboje się cieszą
Jestem z nimi sama 10h i nie jest tak źle, zwykle myśli mordercze nachodzą mnie godzinę przed przyjściem męża,
Za to samotne wychodzenie na spacer z dwójką - niezapomniane przeżycie
Mi jak położna próbowała w trakcie porodu zrobić masaż szyjki, to myślałam, że pod sufit podskoczę, ale.... z bólu.
Ja się zastanawiam jak ja powiadomię męża jak akurat wypadnie mi poród w czasie jego pracy... a jest górnikiem...
wiesz co mój M też pracuje ale jak się zacznie coś dziać to od razu tel i przyjedzie po nas nie chciała bym dzwonić po karetkę chyba prędzej sama bym wsiadła w samochód i pojechała ale to wyjdzie w praniu może mama weźmie urlop jak już coś będziemy wiedzieć..... a poza tym są taksówki i one już muszą nas zawieść tam gdzie chcemy a nie tam gdzie miejsce:D:D
ooo to niezle, le napewno do niego z gory zadzwonia jak cos..a zadzwonisz do nich na gore oni wezwa meza
wow!!!i rodzona silami natury??niezly klocek!!
abortaW, przytyła 8 kg a z tego 5 to dziecko było?
abortaW, to nie pocieszyłaś mnie. Ja teraz przytyłam 8 kg, zazwyczaj było koło 14. I myślałam, że moze jednak nie będzie ta dzidzia w takim razie taka duża :P :D
abortaW, jeden w rodzinie kolosek już starczy :P :D teraz dla odmiany poproszę maluszka :)
Ja myślę, że największe znaczenie mają geny. W pierwszej ciąży nie przekroczyłam +10kg, w drugiej chyba było +5kg od najniższej wagi. Moja mama też b.mało w ciąży przybierała. Aż dziw, bo ogólnie obie mamy tendencję do tycia