Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
fajny teraz temat był w Dzień Dobry TVN o atrakcyjności i seksualności po porodzie
i prof Lew Starowicz mówił , że podobno jest tak że u partnera/męża kobiety ciężarnej bardzo często spada poziom testosteronu, który odpowiedzialny jest za jego popęd....
ponoć natura tak sprytnie to wymyśliła, żeby mężczyzna nie był tak namolny seksualnie w stosunku do swojej partnerki
hehe :)
to już wiem, czemu mój mąż tak się zapierał jak byłam w ciąży
ale na obrazie nawet najlepszego USG może być gorzej :D :)
bo dziecko zazwyczaj nie leży bez ruchu rozkładając nogi przed lekarzem coby mógł sobie idealnie oglądnąć :D
Dziewczyny,mam pytanie. Czy Wy przed porodem też miałyście tyle tego czopu ? Ja dziś już drugi raz na papierze toaletowym zobaczyłam gluta przezroczystego z białymi nitkami. I tak się zastanawiam..
Anaa,no właśnie dziewczyny mnie trochę przestraszyły,ale Talinka np. miała bardzo rzadko skurcze,albo w ogóle nie miała i wszystko było dobrze.Więc tak myślę,że może u mnie się wszystko rozkręca.. Zobaczymy do wieczora.
w poniedzialek jade do Pl wiec pewnie bez lozeczka i wozka nie wrocimy :)
illan i jak zadowolona jesteś?
Ilin zadowolona jesteś z łóżeczka? Bo właśnie oglądałam i są piękne i w przystępnej cenie,zwłaszcza te zestawy.