Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
?Ja mam w planach w 18 tc.To dobry czas?
ja miałam na wszystkich prenatalnych w 12tc, 22tc i 31tc, bo na sprzęcie w mojej klinice wystarczyło tylko przełączyć jeden guzik, więc po dokładnych badaniach w 2d gin zawsze włączał na chwilę 4D dla nacieszenia naszych oczu
ginka nie poinformowała mnie,że pierwsze badania prenatalne robi się pomiędzy 11-14 tc
a mnie się wydawało że przezierność karkową to się bada między 11 a 13 t
Gdybym wiedziała,że tak to będzie nie wiem czy nie zdecydowałabym się jednak chodzić na NFZ.
a mnie się wydawało że przezierność karkową to się bada między 11 a 13 tc.
Nessie - jak mozesz, to kup u siebie wozek,
ja miałam na wszystkich prenatalnych w 12tc, 22tc i 31tc, bo na sprzęcie w mojej klinice wystarczyło tylko przełączyć jeden guzik, więc po dokładnych badaniach w 2d gin zawsze włączał na chwilę 4D dla nacieszenia naszych oczu
no tak zawsze trawa wydaje nam sie bardziej zielona po drugiej stronie plotu :))) i rzeczywiscie akcesoria duzych i znanych firm czesciej mozna nabyc tutaj taniej....a ciuszki dzieckowe to juz napewno...
Kiedy zaczęłyście cokolwiek kupować dla swoich maluchów?Bo kurczę mnie już tak korci,żeby coś kupić!
każdy kupuje kiedy chce :) nie ma na to reguly :)
122 mg/dl (norma do 140) czyli cukrzycy ciążowej nie mam :D
ja miałam pod koniec 118 cm
ja robilam 3 mc temu i mialam 131 chyba, i nie maialam cukrzycy, a dzis juz bym miala?? to lipa... a moze mam?
Położna nam mówiła, żeby jechac do szpitala jak skurcze są co 5 minut i trwają ok. minuty