Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Czesc Kobietki!
    Ja dzisiaj czuje sie masakrycznie,bol glowy daje mi tak popalic ze szok:(Ostatnio marudzilam wam ze nie mam zadnych prawie objawow to juz sytuacja sie zmienila heh:tongue::sad:Jutro wizyta i troszeczke sie denerwuje,ale co....Co ma byc to bedzie....Wlasnie gotuje flaczki bo rosol co niedziela mi sie znudzil :tongue:

Nasza Eveke w szpitalu - krwawienie:sad:Nie wiadomo co sie dzieje,napisala,ze sie odezwie ''po wszystkim''....:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorJULITA1610
    • CommentTimeJan 8th 2012 zmieniony
     permalink
    Mariamateria : Julita, jak chcesz, to możemy wymieniać się doświadczeniami na cukrzycowym wątku

<strong>Mariamateria</strong> napiszę później na wątku cukrzycowym, musimy chyba zrobić małą naradę. Dzisiaj po śniadaniu do podwyższonego cukru to i ciśnienie mi skoczyło jak zobaczyłam, że miałam 141 po 2,8 WW (na czczo było OK bo 79) chyba ściągam cukier przez skórę z powietrza.
    Coraz więcej produktów mam podejrzanych i do odstawienia :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
    • CommentTimeJan 8th 2012
     permalink
    Osorya: Witamy się w 15 tygodniu;D Ale to leciiii;)))

Ja też się zastanawiam kiedy to zleciało. Jeszcze rok temu w styczniu zaczęliśmy starania :shocked: ,a już zaraz będzie Mała z nami :)
    --
    •  
      CommentAuthorkuleczka_69
     permalink
    Hussy, a jak Ty sie czujesz? :) u mnie koncowka 8 tygodnia,26 ide na wizyte i juz nie moge sie doczekac :P
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Cobraczek: Nasza Eveke w szpitalu - krwawienie:sad:Nie wiadomo co sie dzieje,napisala,ze sie odezwie ''po wszystkim''....

O kurczę... No to trzymam ogromne kciuki za Eveke, żeby to nic takiego nie było...
    --
    •  
      CommentAuthorMilena
     permalink
    Ależ długa kolejka oczekujących...nigdy tak dużo przyszłych mamuś tu nie było...super...mam nadzieję, że niedługo do Was dołącze - rozpoczęliśmy starania o trzeciego potomka...
    -- FRANEK, ZOSIA i ...
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    Cobraczek: Nasza Eveke w szpitalu - krwawienieNie wiadomo co sie dzieje,napisala,ze sie odezwie ''po wszystkim''....

o nie:sad: mocne kciuki dla Niej i duzo dobrej energii!!!
    --
  2.  permalink
    o nieee !!!! eveke wlasnie napisala pod karta ciazy ze niestety malenstwo przestalo sie rozwijac...:((((

nie wiem co napisac...wiem ze i tak nic nie usmierzy bolu po stracie :(((
    --
  3.  permalink
    Kurde jakie to wszytsko jest niesprawiedliwe...Ewelinka jestem z Tobą i wiem co czujesz-trzymaj sie KObietko:*
    -- ,
    •  
      CommentAuthoranaa86
     permalink
    psycho_patka: o nieee !!!! eveke wlasnie napisala pod karta ciazy ze niestety malenstwo przestalo sie rozwijac...:((((

.... Eveke bardzo mi przykro... :sad::sad::sad:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    zaglądam do Was :)
    ktoś się rozpakował? zupełnie nie mam czasu ogarnąć tylu stron, he he :devil:
    --
  4.  permalink
    eveke przykro mi....trzymaj sie i duzo sily Ci zycze....
    --
    •  
      CommentAuthoranaa86
     permalink
    Tusia jest na porodówce!!!
    o 6 odeszły jej wody!!!
    Prześcignęła całą piątkę :tongue::tongue::tongue:
    Trzymajcie kciuki :wink::wink::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    o kurczę.... no 2 posty wyżej, a ja już nie widzę :cry:
    przykro mi evelke :cry::cry:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    anaa86: Tusia jest na porodówce!!!

trzymammm! :wink:
    --
  5.  permalink
    Tusia kciukasy zacisniete:))
    --
  6.  permalink
    eveke bardzo mi przykro kochana :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorsliwson
     permalink
    Evke kurcze przykro mi bardzo! Trzymaj się dzielnie! ;-(

Tusia kciuki zaciśnięte!!!
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Ach ta Tusia :smile: A jeszcze wczoraj? Pisała,że blokuje Jej listę :bigsmile: Trzymam mocno kciuki :)
    -
    Anaa,to i może Ty Nas prześcigniesz ;) A ja właśnie jestem ciekawa jak rozpoznać,że odeszły wody.Od kilku dni mam totalny wodospad. Dziś w nocy ze trzy razy ze mnie pociekło aż miałam całą mokrą bieliznę i wilgotną pościel. To nie było to,ale za pierwszym razem właśnie taka myśl przyszła mi do głowy. Być może to po dopochwowych jakie używam. Wczoraj skończyłam "kurację" to zobaczę jak dziś będzie z tym potopem ;) Boje się,że mogę to przeoczyć..
    -
    Talinka,jak się czujesz w nowej roli? :smile: Mała bardzo daje Ci popalić? ;)
    -
    Eveke, trzymaj się. Ja to zawsze jak czytam,że są jakieś krwawienia czy plamienia to od razu mam najgorsze myśli,że się zle skończy :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    eveke tulę Ciebie mocno:cry:
    -- http://wwwsuwaczki.com/tickers/p655ybbha8ok1b4a.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthormkd
     permalink
    Eveke przykro mi! :(

Tusia trzymam kciuki!
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    kuleczka_69: Hussy, a jak Ty sie czujesz? :) u mnie koncowka 8 tygodnia,26 ide na wizyte i juz nie moge sie doczekac :P

A dobrze.Dziękuje :) Czekam cierpliwie cały czas ;) Ja mam wizytę za cztery dni :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    dziewczyny mam takie małe pytanie do przyszłych mam
    jak wy miałyście z piersiami
    bo u mnie raz są mocniej wrażliwe raz nie,
    raz są bardziej nabrzmiałe raz mniej.
    Cztery miesiące temu poroniłam i dostaję paranoi,bo bardzo się boję że historia może się powtórzyć
    biorę naturalny progesteron 3*3 bo był krwiak
    nie plamię,nic mnie nie boli tylko te piersi
    jak dotykam bolą ale wydają mi się inne
    zaczęłam 8tc i chyba wariuję.
    proszę o rady jak to było u Was
    -- http://wwwsuwaczki.com/tickers/p655ybbha8ok1b4a.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Hussy: Talinka,jak się czujesz w nowej roli? Mała bardzo daje Ci popalić? ;)

Dziś dała nieźle koncert w nocy... ale ogólnie jest bardzo kochana!!!!
    --
    •  
      CommentAuthoranaa86
     permalink
    Hussy: Anaa,to i może Ty Nas prześcigniesz ;)

... taaaa, na bank :) Hussy czekam, aż ty się rozpakujesz, aby przejąć choć raz pałeczkę pierwszeństwa:tongue::tongue:
    Hussy: A ja właśnie jestem ciekawa jak rozpoznać,że odeszły wody.

... no tym dziewczynom co odeszły to raczej się nie pomyliły te wody z niczym innym, to chyba poczujesz róznicę... ale mnie też chodzą takie dziwne myśli po głowie, czy na pewno rozpoznam, że to to :wink::wink:
    Talinka: Dziś dała nieźle koncert w nocy... ale ogólnie jest bardzo kochana!!!!

Talka a kiedy jakaś relacja??? napisałabyś nam dokładnie raz jeszcze jak to było :wink:
    --
    •  
      CommentAuthoraguncia
     permalink
    hej dziewczyny!
    trzymam mocno kciuki za tusie!
    a ja dzisiaj czuje sie do d.... gardlo mi napierdziela i jakis kaszel sie przyplatuje. najgorsze jest to, ze kaszel prowokuje u mnie odruchy wymiotne... :confused:
    mam nadzieje, ze jiutro bedzie lepiej!
    --
    •  
      CommentAuthormyszerej
     permalink
    Tusia, powodzenia!!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    anaa86: Tusia jest na porodówce!!!

to jestem mega zdziwiona!!!!!!!!!!!zaciskam kciuki!!!!!!!!!!! Nikoś się jednak po spieszył!!!!
    --
    •  
      CommentAuthoranaa86
     permalink
    kasiakuzniki: Nikoś się jednak po spieszył!!!!

Tusia była urodzona w 36t0d a jej siostra w 35t5d, więc Nikoś zachował tradycję :wink: Tusia jest dzisiaj w 36t4d:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorJULITA1610
     permalink
    Tusia jest na porodówce!!!

Zaciskam kciuki :wink:
    Czyli Tusia ma szanse dostać bodziaka z logo WOŚP, właśnie Owsiak machał w telewizji bodziakiem i obiecywał, że wszystkie maluchy urodzone w dniu dzisiejszym dostaną takie ubranko :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorgosik0205j
     permalink
    trzymam kciuki za Tusie oby teraz juz szybko poszlo:) evke strasznie mi przykro co to sie dzieje strasznie duzo kobiet traci swoje malenstwa straszne:cry:
    -- [img][/img]
    •  
      CommentAuthoranula36
     permalink
    aguncia: a ja dzisiaj czuje sie do d.... gardlo mi napierdziela i jakis kaszel sie przyplatuje. najgorsze jest to, ze kaszel prowokuje u mnie odruchy wymiotne... :confused:
    mam nadzieje, ze jiutro bedzie lepiej!

musi być lepiej :bigsmile:
    gardło rozgrzewaj np mlekiem z miodem? :bigsmile:
    i masz zakaz chorowania :bigsmile::wink:

Tusia - trzymamy kciuki!!
    chociaz nie wiem, czy to ładnie pchac sie przed szereg :wink::devil::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    anaa-relacja jest na wątku o porodach i pod moją kartą ciąży
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    dziewczyny-ja miałam pecherz owodniowy przebijany,ale odejscia wod nie da sie pomylic..to uczucie jakbyscie sie sporo zsikały..tyle tego jest!
    --
    •  
      CommentAuthormarylove
     permalink
    Gina u mnie też ból piersi był niejednostajny, czasem właściwie zanikał i też wtedy świrowałam.

Powodzenia dla Tusi:)
    --
  7.  permalink
    Eveke - przykro mi bardzo ;( trzymaj się jakoś...
    .
    Tusiu - powodzenia !
    --
    • CommentAuthorcho
     permalink
    Tak jak kiedyś wspominałam moja mama jest farmaceutką. Wczoraj siedziałam z nią w pracy popoludniu. Przyszła do apteki dziewczyna w 4 miesiacu ciąży. Miała bóle pęcherza. Na pogotowiu zbadał ja lekarz i powiedział ze to pewnie nerki, albo coś takiego i dał jej tak silne leki.....Oczywiście ich nie wolno barać w ciąży. Moja mama nie sprzedała jej nic. Powiedziała, że tych leków się nie podaje w ciąży i w czasie karmienia piersią. Dziwczyna była w szoku.... Lekarz nie odpowiada w tym wypadku za to co przepisał. Tylko farmaceuta za to co wydał, bo to on miał ostatni recepte w ręku.

Tak mnie zastanawia czy czasem lekarze czytają ulotki. Jak zaszłam w ciąże to moja przyjaciólka przestrzegała mnie przed rutinoscorbinem. Rutinoscorbin jest lekiem złożonym o skojarzonym działaniu rutozydu, który powoduje, że nie wykrztałca się kościec. Lekarz jej przepisała bo się w ciąży przeziebiła i niestety w 11 tyg ciąży musiała mieć wywoływany poród... Badania wykazały, że to było powodem...

:cry:
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Talinka: to uczucie jakbyscie sie sporo zsikały..tyle tego jest!

Talka,łatwo powiedzieć. Ja dziś w nocy miałam tyle wody,że już zgłupiałam do reszty. I tak się budziłam trzy razy w nocy i wszystko mokre.. Może faktycznie to jeszcze nie to i nie da się tego pomylić.. Ech..
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    HUSSY a może Ci się sączą ?
    bo czasami jest chluśnięcie a czasami się chyba sączyć mogą....
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Teorka,a możliwe żeby tak było od dwóch/trzech dni ? Nie zauważyłam nieprzyjemnego zapachu,ani żadnej zmiany koloru.Po prostu tak jakby woda się wylała.I zauważyłam,że tylko w nocy tak mam,lub nad ranem.Potem w dzień już nic się nie leje.
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    hmm wiesz co nie wiem, czy możliwe, nie znam się :)
    a może zadzwoń do gina bo ja nawet nie wiem czy one mogą tak wyciekać i ile
    w sensie kiedy trzeba to skontrolować :)

albo zapytaj na rozpakowanych może bo tam już mamuśki po porodach :)
    --
    •  
      CommentAuthoranaa86
     permalink
    Hussy te wody są przeźroczyste i nie mają chyba jakiegoś specyficznego zapachu... na pewno mogą sączyć się kilka dni, ale czy dłużej to nie wiem..
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    no więc dziewuszki, wczoraj zrobiłam teścik i wysiusiałam dwie kreseczki :) jestem szczęśliwa :)
    --
    •  
      CommentAuthoraguncia
     permalink
    gratulacje katka_81! :clap: :clap: :clap:
    :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkolonialka
     permalink
    Gratulacje !!!
    -- [url
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    Hassy moja koleżanka miała sączenie i tylko badanie to potwierdziło a wątpliwości miała straszne bo nie leciały cały czas.... lepiej to sprawdzić na ip robią badanie jakimś papierkiem i wiedzą czy to wody czy do domku!!
    --
    •  
      CommentAuthorgosik0205j
     permalink
    katka_81: dziewuszki, wczoraj zrobiłam teścik i wysiusiałam dwie kreseczki :)
    gratuluje:clap:
    -- [img][/img]
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    katka_81 gratulacje!!!!!!!!!!!!!:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    eveke :sad::sad::sad:
    tusia trzymam kciukasy
    katka gratuluje :)

wczoraj sie chwalilam, ze wszytko co najgorsze mnie omija i masz.....
    dzis kiepski dzien…..kluje mnie cos po prawej stronie… jak siedze nic nie czuje a jak tylko wstane ruszac sie nie moge tak boli… co to moze byc?
    --
    •  
      CommentAuthorOsorya
     permalink
    Przyszłe mamuśki nie chce któraś kupić spodni ciążowych z H&M? Narzeczony chciał mi zrobić prezent i niestety z rozmiarem się pomylił,całkowicie ze mnie spadają.Kupione wczoraj,kosztowały 149zł.Oczywiście sprzedam taniej.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.