Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Aga, tylko ich nie pozarazaj
ciuszkami? pochwal się :)proszę :) mamy już sporo bodziaków i pajaców, brakowało nam troszkę takich innych ciuszków :) teraz jeszcze tylko skarpetki i niedrapki :D
Kupujecie dziecku kaftaniki? nie mam ani jednego...
Chloe,czemu tak uważasz?
Mam nadzieję,że tak nie będzie Nie należę do tych cierpliwych :)
podono jk dzieciaki niby pchaja sie na swiat szybciej..w sensie sa skurcze i wszyscy mowia,ze sie wczesnije urodzi to nagle.okazuje sie,ze dziecku sie jednak nie spieszy
kuleczka_69: Aga, tylko ich nie pozarazaj
No calkiem mozliwe, ze ich pozarazam... 20 osob i tylko ja jedna kaszle (same starsze osoby wiec pewnie maja inne problemy).....
Kupujecie dziecku kaftaniki? nie mam ani jednego...
miała któraś z was taki problem?
Mnie od dwóch dni cały czas naparza pipka, zwłaszcza jak jestem długo w jednej pozycji. To normalne. na końcówce nie ma wyjścia, musi boleć, dziecko robi sobie miejsce na wielkie wyjście i rozciągają się kości miednicy i wszystko się obniża. Ja mam uczucie jakby mały miał mi zaraz wylecieć jak z procy z tej pipki, a jak dłużej pochodzę to tak jakbym miała melona między nogami
wredna istota zwana ZGAGĄ :(((
dziewczyny mam pytanko takie jedno małe bo od kilku dni boli mnie pipka...tzn to może być spojenie łonowe. tzn Boli mnie tylko wtedy jak chodzę albo przewracam sie z boku na bok. Wiem jedynie że moja córa jest już nisko główką i to pewnie ona mi takie urozmaicenie zafundowała... i teraz nie wiem czy dzwonic do lekarza zeby mu o tym powiedziec, czy nie ma sensu? miała któraś z was taki problem?
--