Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziękuję i tutaj za dobre slowa, niestety nie jest już to wątek dla mnie, serce pęka...
ale cóż może cos w tym jest że córeczki odbieraja mamie urodę
Słyszałam, że na zgagę dobre jest zimne mleko i migdały.
Mnie tak żeście wyganiały, że 9 dni przenosiłam
Hussy, he he niby cisza, niby nic się nie dzieje... a mam wrażenie, że za kilka postów napiszesz, że chyba się zaczęło...
Anaa, uwierz. Bardzo bym chciała :) Dziś jak miałam z rana te skurcze to sobie tak siedzę i myślę.No fajnie,ale to jeszcze nie to. Faktycznie to chyba jest tak,że kobieta czuje,że poród to poród ,a nie zapowiedzi ;)
A ja dla odmiany puściłam dziś pierwszego mega pawia. Złapało mnie przy gołąbku, poszłam puściłam i wróciłam do jedzenia bo był przepyszny.Tak więc zamieniłam pawia na gołębia.jeszcze do tego mam koszmarny ból głowy ale to chyba pogodowy ból.--
mój mąż miał zachciewajki w I trymestrze :D
Haha, Cobraczek, to za mnie mój mąż miał zachciewajki w I trymestrze :D Ja nie miałam, a on tak ;)
Cobraczek,no mogłabym już Wam ustąpić,ale co zrobić? Czekam (nie)cierpliwie ;)
moje włosy póki co wyglądają lepiej niż w ciązy
dostalam skierowanie do do lekarza rodzinnego bo mam straszne dusznosci powiedziala ze to raczej ze brzuszek duzy i dlatego ale musze to skonsultowac z rodzinnym lekarzem:)
mnie tez sie tak robi i dlatego mam to skonsultowac z rodzinnym lekarzem ciekawe co mi powie:) ja mam straszne dusznosci nawet jak leze na prawym czy lewym boku i spac nie moge
Dobrze, że mam gęste - jest nadzieja, że nie będę wyglądać jak wypłosz
ty tez daj znac jak bys sie czegos dowiedziala od swojej ginki