Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewuszki, wiecie co mogę zrobic, aby nie mieć kurczu nóg- dzisiaj w nocy myślalam, że zwariuję, a w pewnym momencie to nawet obie na raz wzięło Nic nie pomagało, żadne sposoby, po których wcześniej ekspresowo mijało
Dziewuszki, wiecie co mogę zrobic, aby nie mieć kurczu nóg- dzisiaj w nocy myślalam, że zwariuję, a w pewnym momencie to nawet obie na raz wzięło Nic nie pomagało, żadne sposoby, po których wcześniej ekspresowo mijało
i tez jednak mysle ze to Jasiek tak sie uklada:))
no ja tam na OM nie mogę patrzeć tylko na wiek ciąży wg USG i na swój wykres :) lekarz zawsze się dziwi hihihi no co ok. 70 dc - owulacja :D jakbym patrzyłam na OM to bym była już w 24 tygodniu ciąży coś koło tego :P
mam wyrzuty sumienia że tak mało przytyłam ehhh kiedyś bym się śmiała z tego a teraz szkoda gadać
Cobraczku skierowania na wszystkie badania które masz w tym pakiecie, daje mi mój lekarz z tym, że ciążę prowadzę prywatnie. Gdzie będziesz prowadzić ciążę?Zastanów się, czy Twój lekarz np państwowo nie da Ci skierowania na cześć tych badań nieodpłatnie a wtedy na własną rękę zrobiłabyś sobie tylko te dodatkowe. To zawsze trochę mniejszy koszt.--