Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale chyba na moim etapie ciąży ( 30 tydzień) już raczej nie mogę liczyć na USG dowcipne, co?
A teraz ci się gestoza nie powtórzyła ?? bo mam koleżankę, która właśnie w pierwszej ciąży się z tym zmagała i teraz bardzo boi się kolejnej ciąży bo boi się powtórki
Lekarz się śmiał i powiedział ,że no tak przecież były Święta
Marne pocieszenie. Zbadał tętno mojej Małej,wszystko jest ok. Zaczęła robić dziwne pozy i wyskoczyły mi na brzuchu dwie kulki,więc zaczął sprawdzać przez brzuch,gdzie główka,a gdzie pupa. Nie udało się. Powiedział,żebym wskoczyła na fotel !!!!!
No i zaczęło się masowanie i grzebanie.. Tragedia :/ boli do teraz...
Jak do 17 nie zacznie się poród mam jechać na IP i tam zrobią mi ktg i wszystko powiedzą co dalej :) No i na tyle.. :)
, my się nie daliśmy i szybko mu przeszło. Owszem dalej można mu kilka razy powtarzać zeby coś zrobił zanim to zrobi :)
. Termin porodu mam na 30 sierpnia.
[/urlHussy trzymaj sie kobietko juz niedlugo przytulisz swoje Malenstwo:))))))))
Trochę skurczy przy chodzeniu było,i w dole brzucha ciągnięcia. Mała trochę się poruszała i spokój. Mam wrażenie,że od wczoraj jest troszkę mniej aktywna.
,ale nie wiem czy nie zraziło go moje dzisiejsze opowiadanie,że główka naszej córki jest nisko.Wiadomo jak to facet zaraz sobie skojarzy,że pitolem będzie jej dotykał i chęci odejdą,albo powie jak zwykle 'a jak się coś stanie??'