Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
my używaliśmy tylko sudocremu i się sprawdził :) tylko jakoś nie w wielkich ilościach bo to też niedobrze

dziś skończyłam prasować pieluszki tetrowe i kurde wściekła jestem, bo wyglądają jakby się miały rozpaść ;/ jakiś szit kupiłam.
po każdej zmianie pieluszki? kurde kompletnie nie pamiętam... moze to wróci z momentem wydania dziecka na świat:)

Hussy liczę, że to gmeranko przyniesie szybki efekt w postaci niuni na dniach!!!! trzymam kciuki!!!
jestem w 10 tg ciąż chodzę na NFZ do lekaża i niestety USG w 13tg ciąży robi tylko w 2d
a chciała bym sprawdzić czy z dzidzią wszystko ok i zrobić USG genetyczne

Nie wiem co jest,ale po tym badaniu na fotelu Mała ciągle napiera główką i piczka mi pęka po prostu,nawet czuje jakby ktoś próbował przepchnąć mi odbyt gromnicą

dziś skończyłam prasować pieluszki tetrowe i kurde wściekła jestem, bo wyglądają jakby się miały rozpaść ;/ jakiś szit kupiłam.

i sama teraz zdycham, w gardle ogień, nos zapchany, tym razem próbuje bez antybiotyku, bo mam nadzieje że się uda 
mała się wierci, nawet skurcze mnie juz tak nie męczą... chociaż i tak do tej pory miałam cały czas te bezbolesne, odstawiłam metocard, teraz zaluje ze to nie fenoterol, bo może by sie coś ruszyło po odstawieniu

aha ten śnieg pada ale topnieje w sekundę więc jak by go nie było

i czas się za to pranie powoli zabrać:)
Dziewczynki, a te pieluszki tetrowe to do czego się przydają? Wiem, pytanie może i głupiutkie ale naprawdę myślałam, że one odeszły wtedy, gdy pojawiły się jednorazowe pieluszki typu pampers, itd..

Bo takie pieluchy to długo schły, a dużo schodziło, więc takie mniejsze okazzały się praktyczniejsze