Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Dziewczyny czyli tertra sie przydaje?
). I też wkladałam pieluchę do biustonosza podczas nawału.
A ona w smiech i mowi ze nie
Wiec obstawiam, ze u ciebie lada moment sie zacznie rozwijac sytuacja. A jak z czopem? Ciagle odchodzi?
A i jeszcze chciałam zapytam o Oilatum czy stosuje albo stosowała któraś? bo słyszałam że dobry specyfik do kompieli i że nawet bardzo przy tym kremów nie trzeba używać.

A i jeszcze chciałam zapytam o Oilatum czy stosuje albo stosowała któraś? bo słyszałam że dobry specyfik do kompieli i że nawet bardzo przy tym kremów nie trzeba używać.
a mam na plusie 11,5 kg... jestem załamana, ale ważne, że z dzidzią wszystko w porządku-jest o kilka dni młodsza niż wg ost miesiączki, będzie poprostu chyba mniejsza a tak to ok. Nigdy nie spotkałam się z takim podejściem jakiegokolwiek lekarza do pacjenta

i tez mialam silne przeczucie (znaczy sie bardziej wmowione przez rodzine

na dodatek położna powiedziała mi, że za dużo przytyłama mam na plusie 11,5 kg
poza tym szyjka ok, brzuch się stawia - mam póki co prać magnez min 3 razy dziennie no i zobaczymy czy to wystarczy. Dostałam też skierowanie na krzywą cukrową - od razu na 75g ze względu na cukrzycę w poprzedniej ciąży. Szczerze to wolałabym od razu dostać skierowanie do poradni cukrzycowej, no ale poczekam co pokaże wynik. Tyjemy równe 2kg na miesiąc....wolałabym, żeby ta waga troszkę przystopowała bo jest już 62,5kg :( no i co do wielkości brzucha stwierdziła, że taki mój urok, że wszelkie wnętrzności mi się układają w taki a nie inny sposób, bo wielkość macicy odpowiada mniej więcej wiekowi ciąży. Więc niby ok. Od poniedziałku spróbuje iść do pracy, z tym, że wzięłam zaświadczenie, że jestem w ciąży no i jakbym źle znosiła pracę, nie dawała rady 8h przed kompem i się źle czuła to mam przyjść po L4.