Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Maksiu się zabunkrował i ani myśli o wcześniejszym wychodnym
W wymazie wyszedł paciorkowiec, więc przynajmniej mam tydzień na jego leczenie, ehhh... na samej końcówce mi się przyplątał
Poza tym gin powiedział, że on by sobie życzył żebym urodziła w tym tygodniu i zrobił niby masaż... według mnie to to żaden masaż a co najwyżej minimasażyk! nic nie bolało i trwało może sekundę, teraz też nic nie boli, więc co to za robota... jak robić to porządnie

A mąż nie chciał wczoraj współpracować :/ Właśnie sobie oglądałam brzuch przy lustrze i opadł jeszcze bardziej no i główka napiera niesamowicie..
W wymazie wyszedł paciorkowiec, więc przynajmniej mam tydzień na jego leczenie, ehhh... na samej końcówce mi się przyplątał
Dziewczyny j wiem,że o tym już było pisane gdzieś wcześniej,ale nie chce mi się przegrzebywać wątku: W którym tygodniu piłyście glukozę?
ja napisałam że jest cięzko znaleźć,a nie że nie ma dobrych lekarzy na NFZ
Niby tylko przepowiadające, ale jak mnie cieszą, bo do tej pory absolutnie nic się nie działo, przez dwa dni z rzędu miałam tylko 2 skurcze wieczorami i tyle. Już myślałam, że moja ciąża potrwa 50tygodni, ale jak widać coś zaczyna się powolutku ruszać.
jeszcze tylko wózek i jakieś tam apteczne rzeczy i będziemy gotowi:P no jeszcze trza to poprasować i wyprać:P
jeszcze jakis kocyk polarowy bo mam jakieś dwa ale one mają takie dłuższe to włosie chciała bym taki żeby jej nie gilgotał:D
www.motherhood.pl chociaz cenowo tez ne sa tanie ale tansze niz te mamas&papas :)))
Czesc dziewczyny!Sluchajcie przez trzy dni juz bierze mnie jakies przeziebienie.Najgorsze jest to,ze zaczelam kaszlec i gardlo mi siada prawie nic mowic nie moge bo chrypie....Co ja moge z tym zrobic?Powinnam jechac do rodzinnego?Nie wiem czy wolno mi jakies syropy czy nie....