Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorHussy
    • CommentTimeJan 16th 2012
     permalink
    Gienia,mi też się kilka razy zdarzyło właśnie jakoś w 30tygodniu+ odczuwać słabiej ruchy,albo się budzić w nocy i czekać aż coś się poruszy.Teraz się nauczyłam,że mój maluch porusza się nad ranem i w godzinach 20.00 + .W środku dnia też,ale bardzo rzadko. Wiadomo, jak masz jakieś obawy lepiej sprawdzić :) Moja teraz to już tak leniwie się przeciąga,ale boleśnie jak nigdy :)
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    cześć dziewczyny:)
    -
    no moja małpka też wczoraj byłą leniwa.... może to pogoda... ale jak na nią krzyczałam i jej przeszkadzałam to się ruszała dziś już mi nie dała spać wierciła mi dziurę w żebrze i biodrze to pewnie za to przeszkadzanie:D
    -
    no ja dziś dokupię ten płyn do płukania i wezmę się za pranie bo jakoś ciężko mi się zebrać:D a już by wypadało tym bardziej że muszę wszystko posortować:)
    --
    •  
      CommentAuthorgosik0205j
     permalink
    witam ja tez wczoraj i w nocy czulam slabe ruchy moze rzeczywiscie ta pogoda tez dzis mam zamiar liczyc bo mnie to zmartwilo pozdrawiam
    -- [img][/img]
  1.  permalink
    witam sie porannie...przed wizyta u lekarza (tak, tak nie u poloznej)...ciekawosc mnie zzera jak wizyta bedzie wygladac...nigdy wczesniej takowej w tym kraju nie mialam....po cichutku licze na usg....chociaz zdaje sobie sprawe ze jest to malo prawdopodobne (za duzo dobrego by bylo hihi)...aczkolwiek nie wykluczone :)) pozniej czeka mnie wycieczka po Essex (sprawy urzedowe wrrr)...komunikacja miejska...wiec prosi sie uprzejmie o trzymanie kciukow cobym z moja orientacja (w terenie)nie zajechala na drugi koniec Anglii :) milego dnia dla wszystkich :))))
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Hussy - mój synoszek też bryka wieczorami częściej, ale teraz to nie tak bardzo jak wcześniej.
    Zadzwoniłam do gin i umówił mnie dziś po pracy o 17:40 więc się wszystko wyjaśni...
    więc odezwę się jak tylko wrócę :) buziaczki 3majcie kciuki.
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    oglądajcie dzisiaj Dzień Dobry TVN
    będzie o cudownym sposobie JAK SKRÓCIĆ PORÓD O 6 GODZIN :devil::devil::devil::devil::devil::cool:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
    • CommentTimeJan 16th 2012 zmieniony
     permalink
    TEORKA: będzie o cudownym sposobie JAK SKRÓCIĆ PORÓD O 6 GODZIN

sposób CUD hyhy :devil::devil:

PS.

WITAMY SIĘ W 8OKIENKU SUWACZKOWYM :)
    --
    •  
      CommentAuthoranula36
     permalink
    TEORKA: oglądajcie dzisiaj Dzień Dobry TVN

kurde dopiero włączyłam... przegapiłam coś?

Anna Drozdowska - ja tez nie wymiotowałam ani razu, jest tu sporo takich przypadków :bigsmile:

Katarzynah - mój tez nie chce, najpierw ja nie chciałam, teraz musiałam go namawiac... ale on zestresowany i średnia przyjemność jak dla mnie na tym etapie

a ja dalej walcze z glutem w nosie :bigsmile: innych glutów nie stwierdzono :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    zaraz będzie Anula, oglądaj ! :smile:
    --
    •  
      CommentAuthoranula36
     permalink
    no własnie mówili, ale to jest jakis chiński sposób, a jak mi sie dziecko urodzi ze śkośnymi oczami?? :devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Kurczę, Hussy, ale jazda z tymi parciami. To musi być strasznie denerwujące...

U mnie też wczoraj ruchy były słabiutkie, dopiero dzisiaj się rozkręcił... Może faktycznie coś z pogodą... Gienia - trzymam kciuki za maluszka!

Ja się zaczynam zabierać za odpruwanie metek z ciuszków, będzie zabawa, nie cierpię tego ;))

Napiszcie jaki to sposób, bo ja nie wiem, na którym to kanale u nas :(
    --
    •  
      CommentAuthoranula36
     permalink
    akupunktura :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Aaaaa, no to może faktycznie przyśpieszyć...

Kurka, a mnie doszedł do bolesnych kłuć w szyjce jeszcze ból... pipki :DDD No tego to się nie spodziewałam. Może się tam wszystko rozchodzi przed porodem?
    --
    •  
      CommentAuthoranula36
     permalink
    mnie zaczelo boleć spojenie bardzo wcześnie, ale tłumacze sobie że ja jestem waska :bigsmile:
    pewnie tak, pewnie ci się tam już wszystko rozłaziiiii :devil:

a co do akupunktury to moze przyspieszyc najpewniej jak sobie szpilke w pipke wsadzisz i pecherz przebijesz :devil::devil::devil::devil::devil::wink:
    --
  2.  permalink
    Witam sie w 10 tygodniu :) zlecialo to w miare szybko, ale dni do nastepnej wizyty (26.01) tak mi sie niemilosiernie dluza;/
    A, i ja tez w ogole nie wymiotowalam i nie wymiotuje. Dzis znow do pracy na popoludniu;/
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Anula, ja mam przetestowaną akupunkturę na sobie w wielu "przypadłościach" i wierzę w moc chińskiej medycyny ;) Tak samo jak w akupresurę - nawet położna nam mówiła, żeby przy masażu stóp nie uciskać jednego punktu (chyba pod kostką) bo pobudza macicę do skurczów. Chińczycy może trochę zwariowani, ale wiedzą co robią ;))

A właśnie przyszła paczka od pana r_p77 z Allegro - pudło wielkości łóżeczka, ale jest wszystko i wszystko gra :DDD Wyprawka cała gotowa :)
    --
    •  
      CommentAuthoranula36
     permalink
    tez u niego kupowałam :bigsmile:

ok, przekonalas mnie, lece na akupunkture :bigsmile:

albo jeszcze chwile, musze sie pozbyc tego gluta.... i skonczyc jedna rzecz do rpacy

kurka, wlasnie, biore sie do roboty!!!
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    ja w pt dostalam paczke od niego:) i tez wszystko gra:) tylko te pieluchy nie bardzo ale moze po praniu i prasowaniu zrobia sie milsze:)
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Witam
    Cherry Lady dziękuje za odpowiedź, nie moge ci odpisać bo nie mam abonamentu. Ja biore luteine 2x2 i magnez 4x1 i no spe doraźnie wiec podobnie jak ty. kłucia szyjki mam bardzo rzadko ale te twardnienia miałam bardzo często i czasem miałam wrażenie że długo nie ustepowało ale to było 2tyg. temu teraz jest o niebo lepiej twardnienia mam ale krótkie bardzo wiec ok.
    Nasza Mała od soboty przechodzi sama siebie, nie spodziewałam sie że az tak sie może kręcić, cały brzuch mi sie rusza i drga tak jakby skakała mi tam w środku:shocked: wczoraj to w ciągu dnia może ze 3godz, tylko zrobiła sobie przerwy i w nocy te nie dała mi pospać:neutral: i dziś tez już buszuje. Jestem w szoku bo nawet przez ubranie widac jak brzuch lata:shocked:
    Ja to chyba zgłupieje całkiem bo jak sie nie rusza to martwie sie czemu itd.jak teraz rusza sie nadmiernie tez sie martwię że może cos jest nie tak albo co gorsza nie opuszcza mnie taka czarna myśl że jesli ona sie tam tak rusza to może zaplatac się w pępowinę:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorBlueCactus
     permalink
    Witam, chciałabym rozszeczyć listę oczekujących mam i dopisać siebie i maluszka. Termin porodu mamy wyznaczony na 30 lipca :-)

A propos wymiotów - dla mnie również matka natura jest bardzo łaskawa i nie daje odczuć żadnych ciążowych nieprzyjemności.....póki co ;-)

Suwaczek z babyboom.pl
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    na tym etapie co jesteś moja mała też strasznie szalała ale to chyba wygoda i to że ma dużo miejsca:D bo teraz to już nie ma tak wygodnie i tylko się przeciąga i coś tam stuka:D
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Hihi, na gluta też by pewnie aku pomogła ;)))

Kasia - a jakie zamówiłaś? Bo ja kilka tetrowych i kilka flanelowych - te flanelowe są fajne :)

BTW - jak otwierałam to pudło to się czułam jak dziecko na gwiazdkę jak prezenty otwiera - tyyyyle dobroci :DDD
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    BlueCactus: póki co ;-)

właśnie póki co:D:D ja też tak mówiłam a teraz jak nie czuję prawej ręki wyglądam jak Fiona bolą mnie biodra i kręgosłup to już nie jest tak fajnie jak na początku:D:D:D choć pocieszam się że to już nie długo:D:D
    --
    •  
      CommentAuthorkolonialka
     permalink
    Hej! Witamy w 24 tygodniu :bigsmile:
    Mój maluszek tak się rano czochrał,że widziałam pod skórą jak się przesuwa, uwielbiam jak to robi. Zauważyłam też, że reaguje na mój głos:bigsmile:
    A z dolegliwości bolą mnie biodra w nocy i tak już śpię z poduszką między kolanami
    -- [url
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    The_fragile: Kasia - a jakie zamówiłaś? Bo ja kilka tetrowych i kilka flanelowych - te flanelowe są fajne :)

właśnie te flanolowe fajne ale te tetrowe takie se:)
    BTW - jak otwierałam to pudło to się czułam jak dziecko na gwiazdkę jak prezenty otwiera - tyyyyle dobroci :DDD
    --

ja miałam to samo jeszcze pościel przyszła inną paczką i też sie czułam jak dziecko:D:D
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Nooo, nie spodziewałam się, że tyle radości może mi dostarczyć kupa dziecięcych rzeczy :DDD

No te tetrowe nie wyglądają jakoś super, ale trudno, to i tak do ulewania i przewijania będzie tylko...
    --
    •  
      CommentAuthor_mag_
     permalink
    1. Hussy 17.01.2012 (dziewczynka)
    2. anaa86 27.01.2012 (chłopiec)
    3. Anula36 30.01.2012 (dziewczynka)
    4. kamiis 02.02.2012 (dziewczynka)
    5. MyAngel 03.02.2012 (dziewczynka)

6. Viicki 13.02.2012 (chłopiec)
    7. ewer 14.02.2012 (chłopiec)
    8. aguncia 18.02.2012 (dziewczynka)
    9. lalik 22.02.2012 (dziewczynka)
    10. marta_885 24.02.2012
    11. biri 02.03.2012 (dziewczynka)
    12. kasiakuzniki 08.03.2012 (dziewczynka)
    13. The_fragile 15.03.2012 (chłopiec)
    14. JULITA1610 17.03.2012 (dziewczynka)
    15. gienia83 18.03.2012 (chłopiec)
    16. mariamateria 19.03.2012 (chłopiec)
    17. Ancia77 21.03.2012 (dziewczynka)
    18. illan 24.03.2012 (chłopiec)
    19. katarzynah1987 24.03.2012 (chłopiec)
    20. gosik0205j 05.04.2012 (chłopiec)
    21. ewelinda29 05.04.2012 (chłopiec)
    22. Biedronka11 13.04.2012 (chłopiec)
    23. gilese 20.04.2012 (chłopiec)
    24. pitaja 20.04.2012 (dziewczynka)
    25. paprykowa 27.04.2012 (dziewczynka)
    26. Cherry_Lady 8.05.2012 (dziewczynka i dziewczynka)
    27. justa2586 10.05.2012 (dziewczynka)
    28. nessie 10.05.2012 (chłopiec)
    29. karinazosia 11.05.2012 (chłopiec)
    30. ifonka84 19.05.2012
    31. Tres 24.05.2012
    32. hydrazine 02.06.2012
    33. Hanny 3.06.2012
    34. norah 13.06.2012
    35. _kasiek_ 19.06.2012 (chłopiec)
    36. YPolly 20.06.2012
    37. wielgosz 21.06.2012 (chłopiec)
    38. Osorya 22.06.2012 (dziewczynka)
    39. Łezunia 25.06.2012
    40. mkd 03.07.2012
    41. Mag_dre 06.07.2012
    42. psycho_patka 06.07.2012
    43. sliwson 10.07.2012
    44. marylove 17.07.2012
    45. nibriana 20.07.2012
    46. P_Madzia 22.07.2012
    47. ufo03 25.07.2012
    48. Kakai 26.07.2012
    49. cho 28.07.2012
    50. BlueCactus 30.07.2012
    51. atamala 06.08.2012
    52. Mamrotka 13.08.2012
    53. kuleczka_69 14.08.2012
    54. Cobraczek 23.08.2012
    55. marysia_23 25.08.2012
    56. Anecia84 30.08.2012
    57. madzinka83 30.08.2012
    58. Kafffka74 04.09.2012
    59. Izulka23 14.09.2012
    60. Love_line
    61. xkamilax
    62. dorotka0905
    63. katka_81!
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    WItam sie po prawie tygodniowej przerwie..... (w Pl bylo cieplej niz we wloszech)
    nie czytalam wszystkich komentarzy ale zucilam okiem na ostatnio wklejona liste....

Ja ciagle na tym samym miejscu .... chyba nic mnie nie ominelo :)

Pozdrawiam wszystkie mamuski :)))))
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Przyłączam się do tych, którym tyłek rozsadza :P :D

W poprzednich ciążach nie miałam czegoś takiego, więc nie wiem do jak rychłych zapowiedzi porodu to zaliczyć.
    --
    •  
      CommentAuthorleneczka8484
     permalink
    Witam!Chyba jednak sie udało!!!Plusik wyszedł jeszzce blady ale widać gołym okiem z daleka 10 nie wyszła ale 25 za to pokazała mi piekny +
    Betę zrobiłam rano więc jutro ok12 wyniki!!!jeszcze póki co nie ciesze się bo raz miałam taki przypadek,że kreski dwie były,ale bardzo blade(trzeba było sie przyglądać dość wnikliwie) i to na 3 testach było chyba to biochemiczna była.Dlatego beta bedzie moją odpowiedzia czy to ciąża na 100%
    -- ,
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    laneczka8484, to trzymamy kciuki :)
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Leneczka - kciuki zaciśnięte!

Nessie, witaj, faktycznie zbyt dużo Cię nie ominęło :DDDD
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    hej a mnie cos kluje przy chodzeniu wczoraj z prawej,dzis z lewej strony
    --
  3.  permalink
    anula36: teraz musiałam go namawiac

Ja to się i nasłuchałam i naczytałam, że mężczyzna, gdy jego kobieta w ciąży to spokoju jej dać nie może, że się zaleca, kobieta, aż generalnie musi się opędzać a mojego to też muszę namawiać, a i tak kiepsko mi wychodzi bo się boi, stresuje i już. :cry: W ogóle mam momentami takiego doła... Dziś w nocy gdy zasnął przesiedziałam w łazience z godzinę becząc ale to już temat nie na ten wątek...

kasiakuzniki: tylko te pieluchy nie bardzo

Pewnie tetrowe, tak?

karinazosia: A z dolegliwości bolą mnie biodra w nocy i tak już śpię z poduszką między kolanami

Mam dokładnie to samo i też śpię z poduchą między kolanami... Ale momentami zastanawiam się czy to bolą właściwie biodra czy miednica?

A dziś pospałam do 10.45! Pewnie mogłabym i dalej ale te przerwy związane z przekręcaniem się ze względu na ból bioder nie pozwoliły mi. Ale i tak chyba przesadziłam... Tyyyyle czasu w łóżku...

Kasiu, myślałam o pochodzeniu za ciuszkami... Ale skoro wyprawka u Ciebie skompletowana (pozazdrościć) to pewnie i ciuszków też macie dużo... U nas skromnie jak na razie... Piotr się upiera, żeby resztę kupić później bo to nie najważniejsze jest teraz i nie wiem jak mam go przekonać, że istotnym jest aby wyprawka na tym etapie była już kompletowana. Jest uparty i już... :confused:
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Kakai mnie bardzo często kłuło i ciąneło na tym etapie ciązy, miałam wrazenie jakby mnie jajniki kuły ale mi lekarz mówiła że to normalne że macica sie rozciąga. Ale jesli masz mozliwośc i sie niepokoisz to zadzwoń do lekarza:wink:
    --
    •  
      CommentAuthoranaa86
     permalink
    Leneczka - zaciskam kciukasy, będzie dobrze!!!
    -
    Hussy - jak tam Twój odbyt daje radę???
    Swoją drogą czemu mi nic nie rozsadza... ani miednicy, ani dupy, ani pipki... chyba Maksio ma za dobrze u mamusi i mu się wcale nie spieszy :wink:
    -
    A ja dołączam do grona dzieciaków, które mają dzisiaj dzień lenia. Maks od wczoraj grzeczniutki i bardzo delikatnie odczuwalny, kopie delikatnie "do środka" więc pewnie zmienił pozycję
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Ja tez spie z poduszką miedzy nogami:wink: ale biodra to tez mnie bolą szczególnie lewe biodro:confused:
    --
    •  
      CommentAuthoranula36
     permalink
    katarzynah1987: przesiedziałam w łazience z godzinę becząc ale to już temat nie na ten wątek...

ja non stop ryczę
    większość problemów urojonych :devil: i nie jedna na moim miejscu ..... bla bla bla...
    ale wiadomo "moje problemy sa najmojsze"
    moze to hormony??
    nie daj się im! walcz! :bigsmile:
    będzie dobrze, bo musi byc dobrze :thumbup:
    --
    • CommentAuthorAncia77
     permalink
    Witam się poniedziałkowo!

W Bydgoszczy piękne słoneczko. Aż miło. Idę dziś na wizytę i mam nadzieję na USG. Trzymacie kciuki , żeby udało się potwierdzić płeć bo chciałabym dokończyć wyprawkę no i żeby szyjka mi niespodzianki nie zrobiła... Pozdrawiam!!!
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Anci trzymamy kciuki:wink:
    --
  4.  permalink
    Ja to sama nie wiem czy urojone... Odważę się i napiszę co ja myślę - wydaje mi się, że nie pociągam swojego faceta... I już teraz znowu beczeć mi się chce gdy tylko ta myśl znowu przez głowę mi przeszła... Wczoraj doszłam do wniosku, że może po prostu to nie ja jestem kobietą dla niego?! Może nie jestem tą właściwą? Może gdyby miał obok inną to inaczej zachowywałby się w stosunku do niej w tym wyjątkowym czasie? JUż mam taki mętlik, że głowa mała... Nie wiem co myśleć już... Raz jest ok, a raz szlag mnie trafia...
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Kasia, na pewno tak nie jest :) Po prostu poprzestawiało mu sie w łepetynie przez ciąże :) Ale niedługo urodzisz, i zobaczysz, bedzie jak było :D
    --
  5.  permalink
    Wczoraj nie pohamowałam się i palnęłam mu coś...
    Od jakiegoś czasu rozmawiamy o tym, żeby jakieś fajne zdjęcia porobić (wiesz, mam na myśli takie powiedzmy tylko dla nas), żeby mieć pamiątkę z ciąży. Wczoraj mu o tym przypomniałam. Mówi, że ok ale jakie, że może poczekajmy, pojedziemy do rodziców, zrobimy kilka fotek z nimi, z rodzeństwem itp. No to ja to pociągnęłam i mówię, że może jeszcze z sąsiadką, z sąsiadem i z drzewem! Chyba zrozumiał, że nie o takie zdjęcia mi chodzi... Generalnie podsumowałam, że najwyraźniej go nie pociągam skoro nie ma pomysłu jakie to mają być zdjęcia... Nie skomentował tego. Wydaje mi się, że tak właśnie jest... Zapytał czy uważam, że nie zwraca na mnie uwagi, itd., odpowiedziałam, że tak owszem ale nie tylko o to mi chodzi, żeby doradzał mi co zdrowego zjeść, co zdrowego napić się, itp. Ja CHCĘ innej uwagi!! Nie wiem, może i jestem okropna i straaaaasznie wymagająca (ta, jasne takie oczekiwania mam , że hej) i przez to jednak to ja be jestem??
    --
  6.  permalink
    Wyżalając się poczułam się jak jakaś gówniara. Czuję, że zrobię mu dziś wojnę jak wróci z pracy... A potem będę żałować, bo zazwyczaj gdy się pożremy to mam ogromne wyrzuty sumienia...
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Kasia, nie jesteś be. Normalne, że my chcemy czuć się się sexy również w ciąży! Ale i facetow to tak różnie. Jedynym się to podoba bardzo, innym mniej :(

A zdjęcia to super pomysł :D :) Sama mam zdjęcia z poprzedniej ciąży takie. Część robił fotograf, a część później mąż. Ale te mężowe niestety nie umywają się do profesjonalnych mimo, ze wykonanych w domku.
    --
    •  
      CommentAuthorJULITA1610
     permalink
    A właśnie przyszła paczka od pana r_p77 z Allegro

A ja wczoraj zamówiłam też u tego sprzedawcy, ale głównie pieluchy, bo super cena i tak właśnie się zastanawiałam, że nie mam co liczyć na dobrą jakość. Za to później zamówiłam jeszcze w wiktor-sklep bo na niektóre drobiazgi miał lepsze ceny niż r_p77. Pieluchy też miał opisane jako podwójnie tkane i nieco droższe, więc będę miała porównanie. Chociaż teraz po tym co pisałyście o flanelowe jestem już spokojna :wink:, zobaczymy co z białą tetrą wyjdzie a tej w sumie od dwóch sprzedawców, w różnych wielkościach i gatunkach będę miała 50 sztuk :shocked:, więc może trafią się jakieś lepsze :wink:

Zawsze dwie paczki bardziej cieszą niż jedna :)
    chociaż trochę już ich rozpakowałam bo 95% ubranek kupiłam też przez allegro, fajnie mieć gwiazdkę co kilka dni :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorbiri
     permalink
    <strong>katarzynah1987</strong>
    wiesz co ja mam tak samo... mój mąż teraz zupełnie sie mną nie interesuje jako obiektem "sexualnym" zero, nul... tak samo jestem zła... ale top chyba ta głupia męska mentalnosc. chyba sie boi ze dziecko go za ogon złapie. nie potrafie tego zrozumiec. dlatego doskonale wiem co czujesz... ale damy rade niedługo dzieciaki sie urodza i znow inaczej beda na nas patrzec a nie jak na chodzace inkubatory. musimy byc twarde albo pisac do tesciow podania z reklamacja ze faceci to juz do niczego sie nie nadaja.
    --
    •  
      CommentAuthoranula36
     permalink
    Kasia spokojnie....
    faceci tez przeżywają ciążę na swój sposób
    jesli wcześniej cie kochał i podobałas mu sie to teraz tez cię kocha i nadal mu sie podobasz
    tylko juz troche inaczej, moze dociera do niego że nosisz jego dziecko? on tez jest przerazony jak to bedzie? czy da rade? czy bedzie dobrym tata?
    wszystie pytania ktore nas gnębią moga tez gnębic naszych przyszłych tatusiów
    nie denerwuj sie ale rozmawiaj,mów o swoich obawach i spróbuj się dowiedzieć co jemu chodzi po głowie :bigsmile:
    to nieprawda ze wszyscy faceci chca bezustannie bzykac swoje ciężarne żony, kazdy jest inny, tak samo nieprawdą jest że w ciąży wszystkim kobietom bardziej się chce, mnie przez ostatnie miesiące nie chciało się W OGÓLE, seks mógłby nie istnieć, to nei znaczy że nei kocham męża albo spadło moje zainteresowanie nim
    może u facetów tez tak jest?
    nie wiem
    nie panikuj, spokojnie, pogadaj z nim :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Wyżalając się poczułam się jak jakaś gówniara

No co Ty. Przecież to rzecz ludzka kazdy potrzebuje sie czasem pożalić- aż sie lżej robi.
    --
    •  
      CommentAuthorbiri
     permalink
    no właśnie po to jest to forum żeby móc to z siebie wyrzucic
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.