Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czuję, że zrobię mu dziś wojnę jak wróci z pracy...
Hussy - jak tam Twój odbyt daje radę???
Swoją drogą czemu mi nic nie rozsadza... ani miednicy, ani dupy, ani pipki... chyba Maksio ma za dobrze u mamusi i mu się wcale nie spieszy
Ja to wogole nie mam ochoty na szalenstwa w lozku
Muszę Cię rozczarować.... Większość dziewczyn chudnie przy karmieniu.
Więc wrócę do tematu który był kiedyś poruszany tutaj (całkiem niedawno). Nie zgadzam się, że w ciąży wolno sobie pofolgować i jeść ile się chce. A przynajmniej nie każdy powinien. Takie jest moje zdanie. Po co obciążać organizm? Tylko dlatego, że pokutuje jakieś głupie stwierdzenie, że w ciąży je się za dwoje? To jest nieprawda. Powinno się jeść o tylko 300 kalorii więcej w ciągu dnia...
anaa86: to chyba normalne, że czujemy się gorzej w tym czasie ze swoją kobiecością
ja "swojej kobiecości" nie widziałam już z pół roku... może jej tam wcale nie ma...
a u mnie znowu czkawka i znowu skaczący odbyt
może gdzies nizej sie wepchała?? nie pamietam zeby wczesniej tak było...??
jest tu w ogóle taka kobieta, która czuję się mega atrakcyjna w ZAAWANSOWANEJ ciąży?? jeśli tak, to z pewnością jest wyjątkiem i szacun dla niej!
ie wiem jak u innych ale u mnie jak już się rozpakowałam to poczułam taką radość z odzyskania ciała
Oj, no to Cię przynajmniej uspokoi! Ale jak się rusza to dobrze, może ma bardziej leniwy dzień? Mój wczoraj miał taki niemrawy na maksa...
ja mam cały czas na plusie OSIEM KILOGRAMÓW z ciąży i ani pół deko mi nie schodzi mimo karmienia piersią [już prawie 3 msce] oraz diety......akurat ja ubolewam bo 1000000 razy bardziej wolałabym tak jak Myszerej czy Vitka no ale niestety trafiłam do tej grupy niechudnącej