Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Gienia, ja już też w tyłku czuję Małą. Dziwne uczucie :P :D
Kochane, mam pytanie. Jutro idę do gina na badanie w związku z tymi moimi plamieniami, bo nic nie ustają a nie byłam wcześniej badana. Kazała mi dziś zrobić betę i jutro z wynikiem przyjść do Niej. 09.01. wynosiła 252, 11.01. wynosiła 595 a dziś wynosi 5 375. Czy dobrze przyrosła? (jestem w 5 tc) Tak się boję :( Z góry dziękuję :*
Moja beta 37,18:)
Naczytalam sie juz tyle,ze wystarczajaco jestem przestraszona
Kochane, mam pytanie. Jutro idę do gina na badanie w związku z tymi moimi plamieniami, bo nic nie ustają a nie byłam wcześniej bad
ana. Kazała mi dziś zrobić betę i jutro z wynikiem przyjść do Niej. 09.01. wynosiła 252, 11.01. wynosiła 595 a dziś wynosi 5 375. Czy dobrze przyrosła? (jestem w 5 tc) Tak się boję :( Z góry dziękuję :*
Miałam cc i nie uważam tego za koniec świata albo swoją porażkę. Więc głowa do góry! Będzie dobrze. A po cc przynajmniej nie będziecie obie wymęczone Trzeba znaleźć plusy!
Aguncia, jak chcesz to podeślę Ci infomacje od mojej położnej co można zrobić - jakie ćwiczenia - żeby maluszka spróbować obrócić.
Tak was czytam i się zastanawiam czy ja nie miałam doła na tym etapie dlatego że miałam masę rzeczy do ogarnięcia, w 30 tc broniłam magistra i nie miałam czasu myśleć o sobie i swoich dolegliwościach...
dobranoc gieniu:) i nie rodz jeszcze
biore się do pracy
komputerowo cyferkowo