Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

zabieram sie do pracy od kilku godzin... ale co tam
praca nie zając 

. Niech ma trochę obowiązków. Jakoś nie czuję zagrożenia ze strony kotów.
[/urlale mam dzis głupawke... bedzie co z tego??

zaciskam :)

Założę się, że kilka z Was, a szczególnie Anula mnie wyprzedzi, a ja dalej będę "number one" na liście 

Niestety mój mąż brzydzi się surowego mięsa i nie gotuje, więc to ja mam do czynienia z surowym mięsem.
cheriniatko ja rodziłam na Madalińskiego.
Jakie informacje Cię interesują?
Chciałam ogólnie poznać opinie o tej porodówce, jaka jest opieka, warunki, stosunek do pacjentki, czy często stosuja oksytocynę, czy zdarza się, że odsyłaja do innej placówki (mam lekarza stamtąd) i odnośnie samego porodu czy są elastyczni i pozwalają rodzić w wybranej pozycji.
Będę wdzięczna za Twoje zdanie
Ja zdecydowałam się na ten szpital ponieważ kilka miesięcy wcześniej miałam tam zabieg po poronieniu. Opieka, którą zostałam otoczona była bez zarzutu i do tego nie odczułam,że jestem kolejną pacjentką do łyżeczkowania.
)Jak dla mnie nie ma opcji,żebym gdziekolwiek indziej urodziła swoje drugie dziecko.
Jak się łatwo domyślić, nie załapałam się już wcale, leżałam na ginekologii, jak wiele innych dzieczyn. O wszystko musiałyśmy się dopominać, bo położne zaglądały do nas tylko, kiedy im się przypomniało. Być może z tego powodu dziewczyna, z którą dzieliłam salę, nie karmi piersią - nikt jej nie pokazał, jak przystawiać dziecko, w końcu wezwałam położną, bo dziewczyna ryczała z bólu jak bóbr, ale było za poźno - zapalenie, ropa, w domu się poddała. Wyrobiłam w sobie nawyk przyciskomaniaka - dzwoniłam, jak czegoś potrzebowałam. Na położnictwie miały dobrą opiekę, więc walczyłam o swoje.

ja nastawiam się na Siedlecką w Policach
Każdy chory mogł nachuchać na takiego maluszka
Teraz już nie pamiętam, czy oddział noworodkowy był na innym piętrze niż położnictwo, czy też windą jeździły tylko te dzieci, których mamy nie zmieściły się na położnictwie.
no jak się niepokoisz to możesz się wybrac do lekarza 32 tydzień to ciut za wcześnie po co dzidzia ma być wcześniakiem!!