Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dla mnie niewyobrażalną rzeczą w Policach było to, że noworodki przewożone były tą samą windą, co odwiedzający
Hussy - może taka ich metoda? chcą cię wkurzyc to ci szybciej pójdzie?
A czemu jestem taka pewna? bo na dzisiejszej wizycie mój gin stwierdził, że za dobrze się trzymam jak na tą końcówkę. Mały cały czas leży niziuteńko... bla bla bla... słyszę to już od 3 miesięcy. Jedyny postęp zrobiła szyjka mocno się skróciła ma 1-1,5cm i jest miękka, ale nie ma rozwarcia, także....
twierdzi że jest twardy, on z tych hardcorów
oj, chcialabym byc taka rozesmiana na porodowce
oj to życzę, żeby cię nie dopadło to co mnie, bo jeść przestaniecie - w pierwszej ciąży miała wstręt do surowego mięsa przez cały pierwszy trymestr. I mimo, że nie wymiotowałam ani razu to nie mogłam wytrzymać zapachu i mąż musiał zająć się obiadami i zakupami w mięsnym.
Biri,no mój mąż nie był dziś lepszy.Już po godzinie chodził po korytarzu,sapał,prychał,ziewał co chwilę i już myślałam że mi jajo zniesie ;p Ale jakoś dzielnie to zniósł.Mimo,że nerwy to go rozsadzały :)
mósi
biri: mósi
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Przepraszam ale musiałam krzyknąć.
Wczoraj FedEx dostarczył mi wielkie pudło z pościelą i innymi pierdolkami. Uwielbiam ten czas szastana pieniędzmi i kupowania rzeczy dla Malucha.
chyba 01.02.2012 mi zostało
jak kobiecie odejdą wody, to jest już do końca porodu na łóżku ( nie można wstawać)
od dnia terminu ktg co 2 dni, co 2 wizytę robili też usg. 12 dni po terminie przyjęli mnie na patologie, a dzień później wywołali poród.