Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormyszerej
    • CommentTimeJan 19th 2012
     permalink
    Hussy,
    Przykro mi, że zostałaś (a właściwie wszystkie tam zostałyście) tak potraktowane z buta.... Bo KTG musi być, więc było i do domu.... Beznadzieja! Trzymaj się, oby poród rozpoczął się jak najszybciej, bo na pewno nie możesz się już doczekać:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    Dziewczyny po długaśnych dla mnie 10 miesiącach w końcu do Was dołączyłam byłam dziś na USG i widziałam bijące serduszko mojego dzidolka, jestem mega szczęśliwa.
    Termin według OM na 7września

--
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
    • CommentTimeJan 19th 2012 zmieniony
     permalink
    aneta01: Dla mnie niewyobrażalną rzeczą w Policach było to, że noworodki przewożone były tą samą windą, co odwiedzający

Anetka, żartujesz? Masakra...

Kasia, z Gienią szykujemy torby, bo u nas się dzieciaki chcą szybciej podobno ewakuować ;)))

Oj Hussy, szkoda no :( Ale weź męża pomęcz, niech się też postara, a co! A w weekend może sama urodzisz bez ich łaski ;)

KachaW - gratulki! Ale nie wiem, czy nie będziesz musiała sygnaturki zmniejszyć ;)
    --
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    za dużo miejsca zajmuję ale nie wiem jak zrobić aby dwa suwaczki były koło siebie
    --
  1.  permalink
    Kasia ja mam na 5 września ;)
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Hihi, nieee no spoko :) Chyba jeden po drugim trzeba wstawić.. Dziewczyny kiedyś o tym pisały, ale nie pamiętam :(((
    --
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    próba

,
    --
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    ku....wa teraz mam trzy co zrobić by tego starego nie było??
    --
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    no nic popytam dziewczyn może coś podpowiedzą, na razie uciekam
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    anula36: Hussy - może taka ich metoda? chcą cię wkurzyc to ci szybciej pójdzie?

Anula,a wiesz że coś w tym jest? Jak się wkurzam to od razu mnie skurcze łapią :) A mąż będzie dziś bidny :cool: Już go uświadomiłam co go czeka.
    Mam tylko nadzieję,że w poniedziałek znów mnie nie odeślą :/ No i trochę lipa,bo mąż od poniedziałku idzie do nowej pracy i nie wiem jak ja sama tam wytrzymam :/ Dziś czułam jego wsparcie.Bardzo jest mi to potrzebne.. Nikt z rodziny też nie podjedzie ze mną,bo pracują. Może uda mi się jakąś koleżankę namówić.. Problem w tym,że wszyscy pracują :( A nie wiadomo ile trzeba będzie czekać..
    -
    Myszerej,dziś właśnie tak odebrałam ich stosunek co do kobiet oczekujących :/ KTG i won do domu,bo lekarz był zajęty i nawet mu się na fotel nie chciało posadzić i sprawdzić. A prawdę powiedziawszy sporo jest kobiet,które przenoszą.. Nie wiem od czego to zależy. Ja w ogóle jakoś nie czuję,że na dniach będę rodziła :/ Nie chciałabym,żeby wywoływali.. Ja to sobie mogę chcieć,wiem :/
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    anaa86: A czemu jestem taka pewna? bo na dzisiejszej wizycie mój gin stwierdził, że za dobrze się trzymam jak na tą końcówkę. Mały cały czas leży niziuteńko... bla bla bla... słyszę to już od 3 miesięcy. Jedyny postęp zrobiła szyjka mocno się skróciła ma 1-1,5cm i jest miękka, ale nie ma rozwarcia, także....

Anaa, mi też mówili tydzień temu,że szyjka 1cm to ja podniecona,że o jejciu już rodzę,a tu dupa blada :tongue: I też,że główka nisko.. Już w to nie wierzę :P Dopóki mnie nie przyciśnie to już wszystkie inne objawy są dla mnie fałszywymi alarmami O ! :) A dziś się wkurzyłam,że tyle musieliśmy czekać.Mogli od razu powiedzieć ktg dobre proszę przyjść w poniedziałek. A my czekaliśmy jak de dupki ponad trzy godziny..
    --
    •  
      CommentAuthorbiri
     permalink
    Hussy pomęcz mężą i to ze dwa razy na noc ;))) nie ma lekko mósi pomóc ;)

a tak na marginesie gdyby mój tam miał czekac zamiast twojego to by go wscieklizna na miejscu złapała- nienawidzi czekac, byc odsyłanym z kwitkiem... i niestety to ja go musze wtedy uspokajać... heheh
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Biri,no mój mąż nie był dziś lepszy.Już po godzinie chodził po korytarzu,sapał,prychał,ziewał co chwilę i już myślałam że mi jajo zniesie ;p Ale jakoś dzielnie to zniósł.Mimo,że nerwy to go rozsadzały :)
    --
    •  
      CommentAuthorChloé
     permalink
    twierdzi że jest twardy, on z tych hardcorów :devil:

Tacy najszybciej wymiekaja:wink::wink::wink::wink:

oj, chcialabym byc taka rozesmiana na porodowce :bigsmile:

bedziesz jak sobie zapodasz ten gaz:bigsmile::bigsmile::bigsmile: czujesz sie wtedy jak po kielichu, ja pamietam jak mi dali przy 6 cm ten gaz to poczulam sie po kilku wdechach jak na fazie po 2 setach i mowie do poloznej: nooo nareszcie stan upojenia po 9 miesiacach!!:devil::devil::wink:

oj to życzę, żeby cię nie dopadło to co mnie, bo jeść przestaniecie - w pierwszej ciąży miała wstręt do surowego mięsa przez cały pierwszy trymestr. I mimo, że nie wymiotowałam ani razu to nie mogłam wytrzymać zapachu i mąż musiał zająć się obiadami i zakupami w mięsnym.

to tak jak ja, nie jadlam miesa do 16 tygodnia ciazy, rzygalam do 17ego. do kibla biegalam jak lodowke M otwieral(a ja moglam byc w pokoje dalej ale czulam zapach lodowki masakra byla) a na mysl o kielbasie doslownie wymiotowalam na dworze w krzaki
    zmienilo sie to jakos w 17 tyg,akurat mialam jakis wazny egzamin i po 3 h wypocin wyszlam z sali i...poczulam chec na BURGERA! (gdzie normalnie nie jem tego shitu!) no wiec M musial mnie podrzucic po jakiegos FastShita bo po prostu to bylo silniejsze ode mnie,od wtedy normalnie jadlam miecho:bigsmile:

<strong>Hussy</strong> nie chce pisac...ale...A NIE MOWILAM,ZE PRZENOSISZ??HAHAHHA wiem wiem wredota ze mnie:wink::wink: ale nie martw sie kochana doskon ale wiem jak sie czjesz bo ja rodzilam na 8my dzien po terminie:)
    moze w pon popros o masaz szyjki? U mnie zadzialal
    i duuzo chodzilam codziennie na koncowce kilka km dziennie,po sklepach sie kulalam tez tam i spworotem i duuuzo skakalm na pilce..ja to wszystkiego probowalam
    ale prawda jest to,ze Dzidzia wyjdzie kiedy jest gotowa:cool::cool::cool:
    Ciesz sie ostatnimi pzrespanymi nocami..obejrzyj sobie jakis film,zrelaksuj sie juz niedlugo utulisz Malenstwo:hugging:
    --
    •  
      CommentAuthorChloé
     permalink
    Biri,no mój mąż nie był dziś lepszy.Już po godzinie chodził po korytarzu,sapał,prychał,ziewał co chwilę i już myślałam że mi jajo zniesie ;p Ale jakoś dzielnie to zniósł.Mimo,że nerwy to go rozsadzały :)

no to mial maz "przygotowanie cierpliwosci" pzred Wielkim Dniem:wink::wink::wink: wtedy to go nerwy zezra jak bedzie czekal az sie rozewrzesz do 10tki;))):wink::wink::wink::wink::devil::devil:
    --
  2.  permalink
    biri: mósi

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :shocked:

Przepraszam ale musiałam krzyknąć. :smile::smile:

Hussy, kurde, musisz się dziewczyno naczekać! Oby w poniedziałek poskutkowało zatrzymaniem w szpitalu, a co za tym idzie po odpowiednim czasie, przywitaniem malutkiej na świecie!! Tego Ci życzę Kochana!

P. S. I męcz mężulka dzisiaj, męcz! :smile: Chociaż nie ukrywajmy, jaka to znowu dla Niego męka, no żadna męka. :smile:
    --
    •  
      CommentAuthor_mag_
     permalink
    1. Hussy 17.01.2012 (dziewczynka)
    2. anaa86 27.01.2012 (chłopiec)
    3. Anula36 30.01.2012 (dziewczynka)
    4. kamiis 02.02.2012 (dziewczynka)
    5. MyAngel 03.02.2012 (dziewczynka)

6. Viicki 13.02.2012 (chłopiec)
    7. ewer 14.02.2012 (chłopiec)
    8. aguncia 18.02.2012 (dziewczynka)
    9. lalik 22.02.2012 (dziewczynka)
    10. marta_885 24.02.2012
    11. biri 02.03.2012 (dziewczynka)
    12. kasiakuzniki 08.03.2012 (dziewczynka)
    13. The_fragile 15.03.2012 (chłopiec)
    14. JULITA1610 17.03.2012 (dziewczynka)
    15. gienia83 18.03.2012 (chłopiec)
    16. mariamateria 19.03.2012 (chłopiec)
    17. Ancia77 21.03.2012 (dziewczynka)
    18. illan 24.03.2012 (chłopiec)
    19. katarzynah1987 24.03.2012 (chłopiec)
    20. gosik0205j 05.04.2012 (chłopiec)
    21. ewelinda29 05.04.2012 (chłopiec)
    22. Biedronka11 13.04.2012 (chłopiec)
    23. gilese 20.04.2012 (chłopiec)
    24. pitaja 20.04.2012 (dziewczynka)
    25. paprykowa 27.04.2012 (dziewczynka)
    26. Cherry_Lady 8.05.2012 (dziewczynka i dziewczynka)
    27. justa2586 10.05.2012 (dziewczynka)
    28. nessie 10.05.2012 (chłopiec)
    29. karinazosia 11.05.2012 (chłopiec)
    30. ifonka84 19.05.2012
    31. Tres 24.05.2012
    32. hydrazine 02.06.2012
    33. Hanny 3.06.2012
    34. norah 13.06.2012
    35. _kasiek_ 19.06.2012 (chłopiec)
    36. YPolly 20.06.2012
    37. wielgosz 21.06.2012 (chłopiec)
    38. Osorya 22.06.2012 (dziewczynka)
    39. Łezunia 25.06.2012
    40. cheriniatko 29.06.2012 (chłopiec)
    41. mkd 03.07.2012
    42. Mag_dre 06.07.2012
    43. psycho_patka 06.07.2012
    44. sliwson 10.07.2012
    45. marylove 17.07.2012
    46. nibriana 20.07.2012
    47. P_Madzia 22.07.2012
    48. ufo03 25.07.2012
    49. Kakai 26.07.2012
    50. cho 28.07.2012
    51. BlueCactus 30.07.2012
    52. atamala 06.08.2012
    53. Mamrotka 13.08.2012
    54. kuleczka_69 14.08.2012
    55. Cobraczek 23.08.2012
    56. marysia_23 25.08.2012
    57. Anecia84 30.08.2012
    58. madzinka83 30.08.2012
    59. Kafffka74 04.09.2012
    60. NadziejaUmieraOstatnia 05.09.2012
    61. kachaw 07.09.2012
    62. . Izulka23 14.09.2012
    63. Love_line
    64. Xkamilax
    65. dorotka0905
    66. katka_81!
    67. Corbaczek
    68. laneczka
    --
    •  
      CommentAuthoraguncia
     permalink
    Hussy::"Tylko uslyszalam - prosze przyjsc w poniedzialek."
    aaaaaaa! to moze rzeczywiscie urodzisz 23/01, jak to czarodziejka aguncia obstawila! :tooth:
    z kim to ja sie zakladalam i o co? :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    nie nie nie
    Hussy w sobotę urodzi
    w Dzień Babci
    i Teorka wygra

dziękuję za uwagę :devil::cool:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Dziewczyny z okolic Szczecina, do jakiego gin uczęszczacie ? chcę się wybrać za ok.1tyg do innego gina, moje twardnienia są już nie do wytrzymania;/ mimo brania nospy 3x1 i asparginu 3x2 od 4dni nic się nie poprawia;/ zakłuje w piczce czasami... ;/
    --
    •  
      CommentAuthorwielgosz
     permalink
    Dziewczyny, boli Was kość ogonowa? Nie wiem czy to skutek ciąży ( w pierwszej tak nie miałam), czy coś innego? Wprawdzie dużo chodzę, codziennie 5- cio km. spacery, ale w ciąży z Anielka tez się nie oszczedzalam, a nie bolało tak. Normalnie siedzieć nie mogę:/.
    Aaa, już zapomniałam jakie to cudne uczucie zaliczać wszystkie publiczne toalety po drodze:). Pęcherza już mi nie wyrabia...

Wczoraj FedEx dostarczył mi wielkie pudło z pościelą i innymi pierdolkami. Uwielbiam ten czas szastana pieniędzmi i kupowania rzeczy dla Malucha:devil:.

Hussy, niech Cię weźmie w nocy. Jak mąż nie sprosta, to lec po sąsiada/ sąsiadów. W końcu to kryzysowa sytuacja, powinni zrozumiec:devil:
    --
    •  
      CommentAuthoraguncia
     permalink
    TEORKA: i Teorka wygra

pozyjemy zobaczyyyyyyyyyyyyymy! :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    aguncia: aaaaaaa! to moze rzeczywiscie urodzisz 23/01, jak to czarodziejka aguncia obstawila!

TEORKA: Hussy w sobotę urodzi
    w Dzień Babci
    i Teorka wygra

dziękuję za uwagę

:tooth: No to się uśmiałam :D Zobaczymy,zobaczymy. Też jestem bardzo ciekawa :tooth: Trzeba jakieś zakłady przyjmować :devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Hussy, u mnie w szpitalu chodzi się na ktg od dnia terminu co dwa dni przez tydzień. Ktg plus badanie czy coś się z szyjką dzieje. Po tygodniu takich wizyt przyjmują na oddział. Robią próby oxy, usg, ktg kilka razy dziennie, badania/// No i decyduja czy wywoływać czy nie. Najczęściej wywołanie to już koło 2 tyg po terminie jest.
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Hussy: Trzeba jakieś zakłady przyjmować :devil::devil:

nie trzeba, nie trzeba :tongue:
    ja już mam wygraną w kieszeni :cool:
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    to ja obstawiam wtorek!
    do poniedzialku dopelzniesz...
    zostawia Cie w szpitalu i beda myslec co tu z Toba zrobic az do wtorku :))))):cool:
    dokladnie tydzien po terminie :)
    Mila perspektywa? :)
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    katarzynah1987: biri: mósi

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :shocked:

Przepraszam ale musiałam krzyknąć. :smile::smile:

dziewczyny - darujcie już sobie !!!! ja wiem, że może was to razić, ja też nie lubię jak ktoś robi błędy, ale czasem ludzie są dyslektykami (ja zresztą też, tylko przez prawie 3 lata chodziłam do poradni, uczyłam się, robiłam ćwiczenia i to mi bardzo pomogło zapamiętać jak co się piszę....ale też czasem robię błędy).
    Mnie np. razi jak ktoś myli żurawia z dźwigiem albo most z wiaduktem, ale nikogo bym się tak nie czepiała.

wielgosz: Wczoraj FedEx dostarczył mi wielkie pudło z pościelą i innymi pierdolkami. Uwielbiam ten czas szastana pieniędzmi i kupowania rzeczy dla Malucha:devil:.

szybciutko tą wyprawkę robisz....ja pomyślę o tym może za 2-3 miesiące :wink:

Hussy witaj dalej wśród nas :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthoranula36
     permalink
    w sobote fajna data 21.01.2012 - to miała byc moja data jak mi 11.01.2012 nie wyszło... ale oddam ci ja Hussy :wink:
    a teraz to juz nie wiem... chyba 01.02.2012 mi zostało :devil::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorwielgosz
     permalink
    Mam duzo rzeczy do kupienia, wiec wole to rozlozyc w czasie. Teraz jestem na etapie poszukiwania lozeczka:devil:.
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    aj aj a mnie kłuje znowu ... paranoja jakaś ;/ jak tak dalej pójdzie to pojadę na IP
    jakbym się nie odzywała tzn że tam zostałam...
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Czyli jest taka możliwość,że w poniedziałek znów zrobią ktg i odeślą do domu? :/ Najgorsze jest to,że w sumie dziś tak na prawdę NIC się nie dowiedziałam.Tyle co zrobili te ktg i pielęgniarka powiedziała,że jest dobre. No i co mi po tym, jak ja bym chciała wiedzieć co z szyjką,i czy jakieś rozwarcie jest. Skurcze wczoraj w nocy miałam okropnie bolesne,aż się budziłam trzy razy.
    --
    • CommentAuthorewelinda29
     permalink
    oj Gienia TY moze faktycznie jedz sprawdz co sie tam dzieje. nie bedziesz w takim stresie...lepiej dmuchac na zimne:)

Hussy witamy Cie w maszych skromnych progach:) ale co moze jutro?? :))

a moja kolezanka miala termin na sobote tydz temu od poniedzialku lezy na patologii, codziennie jej robili ktg a dzis gin zaaplikowal jej dopochwowo jakis balonik ktory ma wywolac porod w ciasu 12 godzin:) i tak chodzi od 14 ale pisala niedawno ze boli ja coraz bardziej wiec moze faktycznie....slyszala ktoras z Was o czyms takim??(baloniku)??
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Anulka, ja mam 2.2.2012. Też całkiem spoko :)
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    anula36: chyba 01.02.2012 mi zostało

moja córa jest z tego dnia ale 09r
    --
    •  
      CommentAuthormkd
     permalink
    hussy u mnie było tak jak kamiis pisała od dnia terminu ktg co 2 dni, co 2 wizytę robili też usg. 12 dni po terminie przyjęli mnie na patologie, a dzień później wywołali poród. Pewnie by mnie przyjęli wcześniej tylko jednego dnia nie usłyszałam jak mnie wywoływali do dr i weszła inna pani, ją zostawili, a dla mnie ponoć nie było już miejsca. Od tamtej pory zawsze siadałam tuż przed gabinetem.
    --
    •  
      CommentAuthoranula36
     permalink
    kamiis: ja mam 2.2.2012. Też całkiem spoko :)

tez fajnie :bigsmile: ale pewnie przenosisz :devil::devil::wink::wink: taka tu moda ostatnio :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorwielgosz
     permalink
    ewelinda29, ja slyszalam o tym baloniku. Zaklada sie go po to, zeby szyjka sie rozwierala szybciej.
    --
    •  
      CommentAuthorJULITA1610
     permalink
    A ja właśnie miałam powtórkę z gwiazdki. Kurier przyniósł paczkę z częścią wyprawki dla małej (wczoraj też jedną rozpakowałam ale dużo mniejszą). Wszystko super, a że zamówiłam za sporą kasę to dostalam też kilka gratisów, więc dodatkowa niespodzianka :wink: Trochę się uśmiałąm bo jeden gratis to gryzak żelowy, ciekawe kiedy będzie potrzebny :wink:

Ja póki co nikogo nie poganiam z rodzeniem, nie chcę raptem trafić do pierwszej dziesiątki bo pomimo tych dwóch paczek z wyprawka nadal jesteśmy w lesie z przygotowaniami na przyjście małej na świat. W jej pokoiku nadal remont, ściany przeszlifowane ale jeszcze nie pomalowane, podłogi też jeszcze nie ma położonej. Wózek i łóżeczko nawet nie zamówione (chociaż dobrze, że już coś mam na oku) :wink:
    Toteż, nikogo z czołówki nie popędzam na porodówkę, JESZCZE :wink:
    --
    • CommentAuthorewelinda29
     permalink
    wielgosz: Zaklada sie go po to, zeby szyjka sie rozwierala szybciej.

ooooooooo nie wiedzialam i moja kolezanka dzis tez pierwszy raz o tym slyszala i moze poznac jego dzialanie na wlasnej skorze:)
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Ja już mam dosyć "przenaszania" :P Chce coś raz tak jak trzeba :P :D Hehe... (Ale wiem jak to z moim chceniem:P )
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Julita, może całkiem szybko. Mój Synek miał 4 miesiace jak wyrósł mu pierwszy ząbek.
    --
    •  
      CommentAuthorwielgosz
     permalink
    Często, jak kobieta nie godzi się na oxy, to właśnie ten balonik idzie w ruch. W szpitalu w którym rodze niestety nie jest to praktykowane.

A przy temacie szpitali: czy slyszalyscie o czymś takim jak wypadniecie pępowiny? W moim szpitalu jak kobiecie odejdą wody, to jest już do końca porodu na łóżku ( nie można wstawać), właśnie żeby uniknąć owego wypadania pępowiny. Położna z tego szpitala na zajęciach opowiadała nam, jak to kobiety pedzily na sale operacyjna z pępowinę w dłoni...Szczerze, to ta opowieść wydała mi się trosze przesadzona, biorąc pod uwagę fakt, ze wiele kobiet przecież końcówkę porodu spędza w pozycji stojącej, siedzącej, na piłce...
    --
    •  
      CommentAuthormyszerej
     permalink
    wielgosz: jak kobiecie odejdą wody, to jest już do końca porodu na łóżku ( nie można wstawać)

Pierwsze słyszę.... Mnie wody odeszły w domu, czekałam na moją planowaną cesarkę w skurczach 11h, ale normalnie mogłam chodzić gdzie chciałam i ile chciałam.... Tyle, że nie miałam siły bo już mnie tak napier....ło! A poza tym nie wiedziałam kiedy w końcu doczekam się na salę operacyjną więc nie chciałam rozkręcać porodu jeszcze bardziej (dlatego też przed cc nie robią lewatywy wtedy)
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    Dziewczyny zaczęła mi sie łuszczyć skóra na jedym sutku, niegdy tego nie miałam:shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorYPolly
     permalink
    Chyba dopiero przy partych klada na lozko, tak bylo przynajmniej w szpitalu, gdzie rodzilam za pierwszym razem. A ja akurat wolalabym urodzic siedzac w kucki. Moze bedzie taka mozliwosc za drugim razem ale nie wiem, mozliwe, ze wola polozyc, bo lekarz lepszy widok ma na to, co sie dzieje.
    --
    •  
      CommentAuthorwielgosz
     permalink
    Mi tez odeszły wody w domu i miałam 9 cm. rozwarcie jak dotarłam na porodowke, a nic nie wypadło. Ta położna była z tym wrednych, więc dla zasady chciała wszystkich nastraszyc pewnie i rzuciła historę rodem z filmów grozy:devil:.
    No ale tak pytam, bo nòż ktoś coś podobnego przeżył...
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Ech jaki ja dziś miałam fatalny dzień :( te hormony mnie wykończą - nie wiem, co się dzieje ale bywam czasem tak nerwowa, odkąd jestem w ciąży, że aż sama się dziwię :/ A z drugiej strony byle g...o mnie wzrusza i płakać to bym mogła codziennie :)
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    witam was :) mam pytanie zawsze przed okresem wysypywało mi sykami brode i nie wysypala az do dzis ... powiedzcie mi czy to hormony czy oznaka ze moze przyjsc @ tfu tfu tfu ...
    • CommentAuthor1981olga
     permalink
    izabela88
    ja nigdy nie miałam problemów skórnych oprócz sporadycznych przypadków przed @( mam na myśli 1-3 pryszcze max) a
    od momentu kiedy biore dupka 2x1 na plecach i klatce piersiowej to mam pole minowe więc to chyba od progesteronu jaki w większej ilości wytwarza organizm w ciąży
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Katka,ja tak miałam praktycznie od początku ciąży. I niestety nic nie potrafiłam na to poradzić :/ Czasem nawet sama sobie zadawałam pytanie o co Ci chodzi??? I nie potrafiłam odpowiedzieć.Hormony są okrutne :/
    -
    mkd: od dnia terminu ktg co 2 dni, co 2 wizytę robili też usg. 12 dni po terminie przyjęli mnie na patologie, a dzień później wywołali poród.

Mkd, ok.. Ale ja miałam termin na 17. Dziś jest 19.. A ja mam jechać w poniedziałek,czyli za 4 dni. W poniedziałek mija 6dni od terminu i mam rozumieć,że w poniedziałek mogą mnie już zatrzymać? Cholera :/ Jak mąż miał tydzień wolnego to nic się nie dzieje.. Nie chcę być tam sama ;(
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.