Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale nikogo bym się tak nie czepiała.
ja mialam zzo ale i gaz w momentach kiedy znieczulenie powoli przestawalo dzialac...i w oczekiwaniu na podanie kolejnej dawki...jak dla mnie w ogole nie znosilo bolu tylko wlasnie otepialo i oglupialo (tez w stopniu bardzo umiarkowanym - znam bardziej oglupiajace substancje :P)...no i Polowek nie wytrzymal z ciekawosci i tesktem do mnie "daj sprobowac"... myslalam ze w leb go walne...ja tu rodze a jemu eksperymenty w glowie... :/ tym razem jestem zdecydowana rowniez na zzo... sam gaz napewno by mi nie wystarczyl...
A dlaczego masz takie przeczucie ?
gienia, a gdzie znalazłaś takie tamie USG 3d, bo ja nigdy nie miałam robionego i może za taką cenę bym się zdecydowała.
namawiaj, namawiaj, a nóż się uda:)
Dziewczyny jeśli główka nie jest przyparta do kanału rodnego a pęcherz płodowy pęknie to naprawdę mogą wypaść tzw. części drobne płodu czyli rączka, nóżka czy pępowina - wtedy robi się naprawdę niebezpiecznie i szybko na cc. Sama byłam świadkiem jak położna trzymając rękę w kroczu jechała na łóżku razem z rodzącą na salę cięciową i kucała pod stołem wciąż trzymając rękę dopóki nie wyciągnęli dziecka. Noworodek urodził się w średnim stanie, dostał chyba 6 czy 7 punktów i potrzebował czasu żeby dojść do siebie. Wiem to bo byłam pielęgniarka noworodkową na tym cięciu. Denerwuje mnie, że mówicie, że położna straszy. Ona ostrzega. Gdy główka jest przyparta albo jest już w kanale to można skakać, stać czy nawet latać.
gienia, powodzenia:)
szkoda :(
Ooo, czyli ok :D Dzięki Gienia! Szkoda z tym usg :((
a ciuszki normalnie w 40, ale dwa razy dla pewności ;)
ale mąż był przeciw czy termonów nie było ??
Biri, nie gniewasz się chyba? Mnie też nie raz zwrócono uwagę bo każdemu się zdarzy błąd popełnić.