Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Anaa86, a tak w ogóle to czemu Ty nie... rodzisz, hmm? 5 dni tylko Ci zostało!! Jak sytuacja u Ciebie?

Anaa86, a tak w ogóle to czemu Ty nie... rodzisz, hmm? 5 dni tylko Ci zostało!! Jak sytuacja u Ciebie?
a poza tym mąż się już nie chce dać namówić
Anaa86, a tak w ogóle to czemu Ty nie... rodzisz, hmm? 5 dni tylko Ci zostało!! Jak sytuacja u Ciebie?--
Pięć dni, ale do terminu. Potem jeszcze teoretycznie dwa tygodnie można czekać

proszę mi tu to odkrakać!!! 

Oby coś z tego było!!! 
hahaDokładnie. Ja już straciłam cierpliwość pięć dni temu.. Jak jutro mnie odeślą z kwitem to dopiero się zdenerwuję ;))

A co nadzieję trzeba mieć

mam nadzieję, że urodzę w terminie...

Niech ci w tej szyjce porządnie pogmerają i w końcu do niej zaglądną! wtedy to już musi ruszyć...
Niech ci w tej szyjce porządnie pogmerają i w końcu do niej zaglądną! wtedy to już musi ruszyć...

w polskich szpitalach chyba tak latwo z kwitem nie odsylaja co??
w polskich szpitalach chyba tak latwo z kwitem nie odsylaja co?? wola zapodac oksy albo czopki i przyspieszyc wszystko
Jak się przychodzi na KTG to od razu chcą kłaść na oddział, przy odmowie głupie komentarze. Paskudne miejsce, brr.
Swoją drogą, gdzie jest nasza Anula?
czary mary hokus pokus niech juz rodza bo NUUUDYYY i chce zobaczyc Nowe Dzidziuse na Dzidziach

Dodam tylko, że test ten poprzedzały TRZY nocne posiłki (o 00:30, 03:45, 08:00 ;)))) , a glukozę piłam godzinkę po śniadaniu !!!
a wyniki miałam takie:
0h – 119 mg%
1h – 124 mg%
:))))
Jednym słowem Dziewczynki ciągną ze mnie wszystko !
ja wychodze z zalozenia,ze poki nie ma tepego bolu (ktory nie ustaepuje) czy krwawien/plamien to to raczej naturalne wciazy...aha i poki Dzidzia sie rusza swoim normalnym rytmem
czary mary hokus pokus niech juz rodza bo NUUUDYYY i chce zobaczyc Nowe Dzidziuse na Dzidziach
byłam u teściowej na obiedzie, na czwartym piętrze
i u mnie również nic 

Haha, Anula - każdego sposobu to rozumiem, ale księdza!? :DDDD

kurcze Chloe coraz czesciej podoba mi sie Twoje zdrowe podejscie do wszystkiego:))

Chloe - kochana, ja codziennie ćwiczę, łażę po schodach, wybywam na mecze, do sklepów i nawet mnie pipka nie boli, także chyba musze pokusić się o wycieczkę do jakiegoś porządnego wierzowca z 20 piętrami!

nie rozumiem - tzn, że nie robiłaś glukozy na czczo ?? Bo nie bardzo wiem czy to 119 to jest jako na czczo ?? I ja bym powtórzyła bo te wyniki nie są miarodajne skoro robiłaś badanie po śniadaniu, powinno się je robić na czczo. Norma na czczo jest do 90, a norma po godzinie do 120.....na miejscu lekarza nie umiałabym zinterpretować tych wyników.