Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Anaa86, a tak w ogóle to czemu Ty nie... rodzisz, hmm? 5 dni tylko Ci zostało!! Jak sytuacja u Ciebie?
Anaa86, a tak w ogóle to czemu Ty nie... rodzisz, hmm? 5 dni tylko Ci zostało!! Jak sytuacja u Ciebie?
a poza tym mąż się już nie chce dać namówić
Anaa86, a tak w ogóle to czemu Ty nie... rodzisz, hmm? 5 dni tylko Ci zostało!! Jak sytuacja u Ciebie?--
Pięć dni, ale do terminu. Potem jeszcze teoretycznie dwa tygodnie można czekać
haha Dokładnie. Ja już straciłam cierpliwość pięć dni temu.. Jak jutro mnie odeślą z kwitem to dopiero się zdenerwuję ;))
mam nadzieję, że urodzę w terminie...
Niech ci w tej szyjce porządnie pogmerają i w końcu do niej zaglądną! wtedy to już musi ruszyć...
Niech ci w tej szyjce porządnie pogmerają i w końcu do niej zaglądną! wtedy to już musi ruszyć...
w polskich szpitalach chyba tak latwo z kwitem nie odsylaja co??
w polskich szpitalach chyba tak latwo z kwitem nie odsylaja co?? wola zapodac oksy albo czopki i przyspieszyc wszystko
Swoją drogą, gdzie jest nasza Anula?
czary mary hokus pokus niech juz rodza bo NUUUDYYY i chce zobaczyc Nowe Dzidziuse na Dzidziach
Dodam tylko, że test ten poprzedzały TRZY nocne posiłki (o 00:30, 03:45, 08:00 ;)))) , a glukozę piłam godzinkę po śniadaniu !!!
a wyniki miałam takie:
0h – 119 mg%
1h – 124 mg%
:))))
Jednym słowem Dziewczynki ciągną ze mnie wszystko !
ja wychodze z zalozenia,ze poki nie ma tepego bolu (ktory nie ustaepuje) czy krwawien/plamien to to raczej naturalne wciazy...aha i poki Dzidzia sie rusza swoim normalnym rytmem
czary mary hokus pokus niech juz rodza bo NUUUDYYY i chce zobaczyc Nowe Dzidziuse na Dzidziach
Haha, Anula - każdego sposobu to rozumiem, ale księdza!? :DDDD
kurcze Chloe coraz czesciej podoba mi sie Twoje zdrowe podejscie do wszystkiego:))
Chloe - kochana, ja codziennie ćwiczę, łażę po schodach, wybywam na mecze, do sklepów i nawet mnie pipka nie boli, także chyba musze pokusić się o wycieczkę do jakiegoś porządnego wierzowca z 20 piętrami!
nie rozumiem - tzn, że nie robiłaś glukozy na czczo ?? Bo nie bardzo wiem czy to 119 to jest jako na czczo ?? I ja bym powtórzyła bo te wyniki nie są miarodajne skoro robiłaś badanie po śniadaniu, powinno się je robić na czczo. Norma na czczo jest do 90, a norma po godzinie do 120.....na miejscu lekarza nie umiałabym zinterpretować tych wyników.