Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jak to jest takie rytmiczne i trwa przez chwilę to może maluch ma czkawkę.
u mnie robi się glukozę z palca (nie trzeba być na czczo, ważne, aby nie jeść przed badaniem, a ja zjadłam bo inaczej umarłabym z głodu ! wynik mówi sam za siebie - insulina wyrzucona w odpowiedniej ilości :) )
przy oznaczaniu glukozy tkankowej norma wynosi 140mg% (i na czczo i po obciążeniu glukozą 50g)
poza tym znam się na tym i wynik badania jest wiarygodny ;) a gin tylko to potwierdził :)
[ inaczej jest jeśli robi się OGTT (sprawdzenie TOG) - wówczas pije się glukozę 75g, jest się na czczo i pobiera się krew z żyły, a czas między jednym a drugim pobraniem wynosi 2h, norma także do 140 mg%.]
No to tyle :)))
ale widać co laboratorium to inaczej
wczoraj mi się nie udało, ale dziś męża zbałamucę poskacze na piłce i pobiegam po schodach
cala noc malutki mi nie dal spac chyba wynalazl jakas nowa zabawe bo moge lezec tylko na plecach na pol siedzaco, jak chce na bok zeby spc to tak mnie wali kopytkiem ze szok:)) ecchhhh
jak sie Paniczek urodzi:))
U mnie na zgage działają do tej pory mleko i migdały - tylko... A mleko musi być zimneeeee.
mąż mnie poratował rennie ...
zjedz fast fooda
to z tej bajki gdzie było takie małe coś i za swoim panem wołało "księciuniu", rany co to za bajka była?)
a jak sprawdzić te parabeny? Czego szukać w składzie?
Ojtam ojtam, raz na jakiś czas można, byle nie codziennie :)
Twój to Paniczek a ja mówię na swojego Panoczek :) haha
ja za moim dzieckiem nie nadążam mam nadzieję tylko że to że nie śpi w brzuchu w nocy że buszuje nie oznacza że po za brzuchem będzie tak samo, bo zwariuję na amen;D
ciągle mi brzuchol skacze bo czkawkę ma :) co za synoszek hehe :) jezuśku jak ja bym chciała go już mieć:)
ja staram się czytac składy,
i wyjazd do ukochanej Białki
bedziesz na nartach jeździć??
Ogólnie staram się słuchac organizmu i dopóki ciało nie mówi mi "zjedz fast fooda, napij się winka, zjedz surową rybę" to go słucham:)