Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no to też jeszcze chyba za wcześnie
ojej ciekawe jak to będzie, czy będe miała pokarm... co będę mogła jeść?
z drugiej strony po cichutku liczę, że się te nasze dzieciaki jednak dogadają i zechcą się zsynchronizować z tym wychodzeniem
mój zazwyczaj w takich sytuacjach i tak musi chodzić i czytać wszystko co jest napisane na ścianach bo wysiedzieć to on raczej nie potrafi.
to nie może byc takie trudne ja tam jestem świetna w leżeniu, polegiwaniu, wylegiwaniu się
Mam tylko stresik, żeby się mały za wcześnie nie urodził.
A mąż w kuchni to masakra - on może robić wszystko, byle nie gotować ;)))
--
ciesz sie ze tylko chodzi i czyta...moj to musi jeszcze wszystkiego dotknac...a bron boze jak natknie sie na jakies urzedzenia z guziczkami itp. wtedy bardziej niz dzieciaka pilnowac go trzeba coby niczego nie zepsul...nawet przy kroplowce probowal mi kiedys majstrowac...normalnie adhd...
czy ja wiem, ja czulam z pieewszym dzieckiem juz w 16 tygodniu,ale ja szkielet bylam bo schudlam duuuzo od rzygania mialam niecale 45 kg wiec mzoe dlatego..
Wiec kto wie..
uciekaj sprzed komputera !!!!!!! no chyba, że leżysz a laptop masz koło siebie
"Drugie ktg wyszło dobrze. Podepną mi cewnik i będą wywoływać poród. Mój gin powiedział, że jak zna życie to się na cc skończy to chyba najgorsza wiadomość..."
Spytałam się jej czemu ma mieć cc, dostałam taką odpowiedź:"Bo wszystko w środku zamknięte np szyjka i nic się nie dzieje i że jak wody odejdą i dalej nic to cc..Ech."