Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U nas to płeć raczej pewna na 100%. Dwóch lekarzy ją potwierdziło bez cienia wątpliwości... Z resztą sama siusiaka widziałam + mam także fotkę właśnie.
Dziewczyny, a jaka powinna być najlepsza temperatura w pokoju niemowlaka - taka na co dzień (nie do kąpania). Położna nam mówiła ale zapomniałam...
Moja gin jak nie była przekonana co do płci to mówiła o tym - ze nie jest przekonana, jak już była pewniejsza mówiła że "chyba ale proszę sie nie nastawiać na następnym USG się upewnimy"
moj to by sie zalamal gdyby okazalo sie ze cora :) bo jest taki dumny jak paw ze chlopca splodzil :)
Oj mój mąż ma taki talent i zero zmysłu technicznego, że bym się bała w takim domu zamieszkać
Gienia, nad jakim imieniem myślicie dla Waszej pociechy. Ach, my to się chyba spodziewamy maluszka w podobnych terminach.
Mój na USG jak ginka określiła płeć to się z lekka rozczarował, że dziewczynka. Był pewny, że to syn. Nawet ginki pytał czy na pewno dziewczynka, czy dobrze się przyjrzała, więc mu pokazała, żeby tu i tu popatrzył i też stwierdził, że jednak siusiaka nie ma. Ginka się śmiała, że tak jest za każdym razem bo faceci mają jakieś parcie na synów a potem jak rodzi się córeczka to tacy w niej zakochani, że świata poza nią nie widzą. Mój to już teraz zapowiada, że będzie chłopaków gonił od córki.
eee to się nie liczy :D
Mój na USG jak ginka określiła płeć to się z lekka rozczarował, że dziewczynka. Był pewny, że to syn. Nawet ginki pytał czy na pewno dziewczynka, czy dobrze się przyjrzała, więc mu pokazała, żeby tu i tu popatrzył i też stwierdził, że jednak siusiaka nie ma. Ginka się śmiała, że tak jest za każdym razem bo faceci mają jakieś parcie na synów a potem jak rodzi się córeczka to tacy w niej zakochani, że świata poza nią nie widzą. Mój to już teraz zapowiada, że będzie chłopaków gonił od córki.
A potem urodziła się mała i mój mąż świata poza nią nie widzi. A mała jest typową córeczką tatusia. Tylko tata i tata. Ja nie mam nawet prawa wejść do pokoju jak mała się kąpie- bo przeszkadzam. Wiem, że synka kocha równie mocno- ale to jednak zupełnie inny typ relacji.
U mnie jest tak +/- 20 - 24 marca...
Kurka wodna, zaczynam się stresować, bo Młody się dzisiaj nie rusza. Tzn. poruszył ze dwa razy rano, a teraz nic. Zjadłam słodkie - nic. Robię teraz herbatę i jak to nie podziała (na ogól działa) to podjadę na IP, ale muszę na męża zaczekać...
mój mąz ma fisia na punkcie syna bo spłodził klona swojego(dosłownie, tak samo wyglądają, tak samo mówią, takie same charakterki- zwariować można)
że fajnie jest taki podział: kobieta karmi, mężczyzna kąpie malucha...
ja kąpię, przewijam sama.... no, ale R. w pracy wraca po 12 godzinach ponad to nie ma już siły.... za to w weekend mała jest "jego" :D
ja kąpię, przewijam sama.... no, ale R. w pracy wraca po 12 godzinach ponad to nie ma już siły.... za to w weekend mała jest "jego" :D
Mój też tak czasem rusza się słabo, że dostaję takiego stresa, że hej... Ciągle tylko czekam na ruchy maluszka...
--
Kurcze, Talka mój też troszkę godzin jest poza domem. Jak rano +/- 6.00 wychodzi, tak średnio między 16 a 17.00 wraca... Ciekawe czy będzie miał energię. Jego praca bardziej wyczerpuje psychicznie, niż fizycznie. Pracuje w wojsku.
THE FRAGILE spróbuj się napić zimnej wody, z lodem
powinno Małego ruszyć :)
a to u nas jest inaczej
mąż wraca ok 17, myje ręce i zabiera Małą
potem ja daję mu obiad, on zjada i znowu sie dzieckiem zajmuje
co prawda długo się nie pozajmuje bo ona ok 18:30 już leży wykąpana i zasypia :P
ale w weekendy też mam fristajl, tylko jak jest głodna to mi ją oddaje heheh
Gienia, a fajna ta książka Mamo Tato?
kąpiel ok. 20 :)
Gienia, no właśnie ja Zawitkowskiego kojarzę, bo oglądam z nim filmiki na jutjubie :)) Tylko zastanawiałam się, czy tę książkę warto...
książka podobno spoko ;) chciałam kupić, ale ciągle było coś ważniejszego :P