Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Gienia - 27dni to już niedużo !!! dasz radę ;) będziemy cię wspierać.....a to, że mąż nie rozumie choć udaje, że rozumie....cóż - mój nawet nie próbuje udawać, że mnie rozumie i to nie tylko jak jestem w ciąży....

a chcieć wybrać datę porodu to my sobie możemy:D:D ja też chodzę i mówię że do końca lutego mogła by mała być już z nami a termin dopiero na 8.03 przeraża mnie sama myśl że mogę przenosić te 2 tyg!!!! jest już strasznie ciężko i myśl że może to trwać 2 miesiące z lekka mnie przeraża!!!

tak go rano opierdzielilam ze do pracy zamiast na 8 poszedl na 10;/

a ja chyba nawet nie mam tych skurczy BH więc myślę że małęj jest tam na tyle dobrze że sobie na nią poczekamy:D
no to faktycznie musialaś go porządnie opieprzyć

nasze pożycie wróci na dobry tor:)
--

ostatnio brzuszek troszkę urósł a i ruchy dziecka od paru dni odczuwam, szczególnie rano i wieczorem, oczywiście nie za wiele rano parę ruchów ale wieczorem potrafi pobuszować tak że nawet narzeczony trzymając rękę na brzuszku czuje :P

a jestem po pierwszym ktg.

a co do terminu to z moim GINem przyjęłyśmy 19.04 wg tego pierwszego USG, także chyba powinnam wskoczyć na wyższą pozycję na liście
jak tak niecierpliwie tupać nogami będziecie :P co do usuwania nieaktywnych to sądze że można usunąć kogoś jeśli skasował konto na 28 dni, część dziewczyn pracuje jeszcze i udzielać się w temacie będzie jak już zalegnie i nie będzie miała co robić z nudów ;) tak to już jest im bliżej do porodu tym więcej dziewczyn się w tym wątku udziela :)
wstyd się przyznać ale jeśli chodzi o ciuszki to ja i tam chyba mam juz za dużo
nie mam gdzie tego trzymać, a i tak jak coś zobacze to ciężko nie brać. wózek mam od znajomej, łóżeczko też już stoi (ale to dlatego żę Tatuś jest scenografem i rekwizytorem i do reklamy było potrzebne wiec wybrałam jakie mi się podoba i zostało)
ale cały czas zastanawiam się nad fotelikiem, zapewne już nie raz pisałyście na ten temat, ale wole aktualne informacje, polecacie coś konkretnego?
jeśli chodzi o ciuszki to ja i tam chyba mam juz za dużoja też
trochę kupiłam, a niedawno dostałam dwa pudła ciuszków od szwagierki, od nich też dostaniemy na wiosnę gondolę, potem zamierzamy kupić jakąś fajną spacerówkę :) fotelik pewnie kupię maxi cosi (ale tu coś moi rodzice przebąkują że oni chcieliby go kupić więc chyba damy się im wykazać :D), zostanie nam łóżeczko, materac, pościel do niego i masa drobiazgów... a no i jeszcze pieluchy wielorazowe... ale to jak już ogarnę temat ;)
do tego wózek mam Quinny a do niego podobno można montować fotelik maxi cosi