Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Gienia - 27dni to już niedużo !!! dasz radę ;) będziemy cię wspierać.....a to, że mąż nie rozumie choć udaje, że rozumie....cóż - mój nawet nie próbuje udawać, że mnie rozumie i to nie tylko jak jestem w ciąży....
a chcieć wybrać datę porodu to my sobie możemy:D:D ja też chodzę i mówię że do końca lutego mogła by mała być już z nami a termin dopiero na 8.03 przeraża mnie sama myśl że mogę przenosić te 2 tyg!!!! jest już strasznie ciężko i myśl że może to trwać 2 miesiące z lekka mnie przeraża!!!
tak go rano opierdzielilam ze do pracy zamiast na 8 poszedl na 10;/
a ja chyba nawet nie mam tych skurczy BH więc myślę że małęj jest tam na tyle dobrze że sobie na nią poczekamy:D
no to faktycznie musialaś go porządnie opieprzyć
nasze pożycie wróci na dobry tor:)
--
a jestem po pierwszym ktg.
ja też trochę kupiłam, a niedawno dostałam dwa pudła ciuszków od szwagierki, od nich też dostaniemy na wiosnę gondolę, potem zamierzamy kupić jakąś fajną spacerówkę :) fotelik pewnie kupię maxi cosi (ale tu coś moi rodzice przebąkują że oni chcieliby go kupić więc chyba damy się im wykazać :D), zostanie nam łóżeczko, materac, pościel do niego i masa drobiazgów... a no i jeszcze pieluchy wielorazowe... ale to jak już ogarnę temat ;) jeśli chodzi o ciuszki to ja i tam chyba mam juz za dużo