Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Gienia - przepuścić Cię nie chcieli?
Przykro mi Cobraczku, ale pomyśl o tym tak, że mama nad Wami czuwa, opiekuje się Twoim dzieckiem:)))
Ewa - sorry ale weź się w garść kobieto!zazwyczaj nie komentuję twoich wypowiedzi, ale chyba już nie wytrzymam!ja wiem, że to forum jest po to żeby się pożalic i wspierać ale ciebie trzeba tylko wspierać, wszędzie widzisz problemy, nie potrafisz w ogóle cieszyc się z życia a przeciez masz córkę dla której warto żyć!?dopiero co przeszłasz ciążę pozamaciczną a teraz ponownie i to bardzo szybko jesteś w ciąży, to ogromny sukces!
Latwo jest oceniac jak sie nie maproblemow z ciaza,nie? Ciesz sie ,ze Ty takich nie masz bo Twoje myslenie moglo bys sie nagle zmienic.Tyle w tym temacie.
Latwo jest oceniac jak sie nie maproblemow z ciaza,nie?
Ewa ja to się czasem zastanawiam, czy Ty faktycznie masz córkę? A jeśli ją masz to ile czasu z nią spędzasz? Bo jakoś w tych wszystkich Twoich postach brak mi radości z możliwości spędzania czasu z dzieckiem. Tak jakby ona sobie a Ty sobie...
No moja ciąża bezproblemowo nie przebiegała, ale mimo wszystko nie pisałam non stop czarnych scenariuszy?
Jak mam przed soba wizje chorego cierpiacego dziecko to jakos trudno jest mi byc wesola i szczesliwa.To takie dziwne?
Jak mam przed soba wizje chorego cierpiacego dziecko to jakos trudno jest mi byc wesola i szczesliwa.To takie dziwne?
Niech któraś zacznie rodzić to zmienicie temat :P :D
jak znajdziesz ten sposób to się podziel co? od miesiąca mam katar i jak czasem zmarznę albo mnie zawieje to już zaczyna się gardło, chrypka i stan podgorączkowy :-/ prenalenu przez ten miesiąc wypiłam ze cztery, o środkach domowych nie wspomnę nawet, lekarz mi antybiotyku na katar nie da przecież (nawet nie chcę) i co tu zrobić? Póki co siedzę uwięziona przez zimę w domu i patrzę na te mrozy i prognozy, a mieszkam na wschodzie więc będzie tylko gorzej... nie wiem jak się wyleczyć do jasnej cho...ry !!!!!!!
nie wiem jak się wyleczyć do jasnej cho...ry !!!!!!!
a musisz iść do pracy? nie możesz zwolnienia wziąć? przydałoby sie poleżeć i wygrzać, ja ostatnio katar "odsiedziałam" w domu 2 tyg, tylko na miodzie, cytrynie i inhalacjach, bo pamiętam ze pisałaś chyba że byłas w końcu u lekarza ale nic konkretnego ci nie dał?