Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale lepiej niech do wiosny nie czeka
no raczej
bo ta zima to ponoc ma teraz trwac i trwać, a 10kg na pewno nie dam rady przepchnąć 
jak znajdziesz ten sposób to się podziel co?
chociaz mnie na katar chyba naprawde te inhalacje pomogły i cały czas ciepłe picie, żeby gardło grzać, dawno u mnie w domu tyle cytryny nie poszło
a lubicie imbir? ja robie sobie taki napój cytryne i imbir w kawałkach zalewam wodą, zagotowuję i potem jeszcze z 15-20 minut, potem do szklaneczki, dlewam trochę chłodnej wody i łyżka miodu (miód nie do wrzątku) i tak bardzo ciepłą szklankę wypijam, imbir pali w gardło ale super rozgrzewa
lubicie imbir? ja robie sobie taki napój cytryne i imbir w kawałkach zalewam wodą, zagotowuję i potem jeszcze z 15-20 minut, potem do szklaneczki, dlewam trochę chłodnej wody i łyżka miodu (miód nie do wrzątku) i tak bardzo ciepłą szklankę wypijam, imbir pali w gardło ale super rozgrzewa

ani piczka, ani dupiczka

tylko gdzie ja tutaj mogę kupić imbir.....
mój na początku nie umiał cytryny kupić, a teraz to sie taki ekspert zrobił
właściwie to nie wiem, czy ja sama z niego na początku takiego kaleki kulinarnego nie zrobiłam, bo zakupy spożywcze tylko ja i gotowanie tylko ja, a teraz sie wziął i zupę umie ugotować, rybę upiec a jakie ostatnio zrobił jabłka pieczone nadziewane to szok!!! chyba nie zawsze warto byc taką zosią samosią

Melduję się po usg:
It's a BOY:))))
.
. Chyba faktycznie wybiorę się do lasu na spacer z kijkami, żeby się rozruszać.
[/urlRobię zakupy wyprawkowe, pisałyście o gazikach leko że twarde i niewygodne, a ktoś może używał takich? Te niby są miękkie...
It's a BOY:))))

gienia - nie poznałam cię, bo pozmieniałaś suwaczki !!!!!

A mi kurde ząb mądrości zaczyna rosnąć... też sobie porę znalazł ;/

podoba mi się

a się dłużej ubieram na spacer niż jestem na spacerze ale na pare minutek warto
--

A ja mam dziś od rana straszną ochotę (matko aż wstyd się przyznać:P) na konserwę turystyczną! :PPP

zaden wampir mnie nie ruszy

, pozdrow mame,ja tez chce takie papu,a tym czasem nie moge sie oderwac od czosnku
A ja mam dziś od rana straszną ochotę (matko aż wstyd się przyznać:P) na konserwę turystyczną! :PPP
Ostatni raz jadłam taką jeszcze jak byłam w harcerstwie czyli hm... dobre kilkanaście lat temu a dziś mi się chce!
Kobieta w ciąży jest nieobliczalna:DD
A ja mam dziś od rana straszną ochotę (matko aż wstyd się przyznać:P) na konserwę turystyczną!
ale rzadko
gienia - a jak robisz tego mintaja ?? bo ja lubię rybki bardzo

a kupne nie dobre

OMG - ja miewałam zachcianki teraz w obecnej ciąży, ale nigdy przenigdy nie mieszałam smaków !!!! podziwiam za sam pomysł