Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a potem urodzimy 3 na raz :D
do lekarza ide po 13
Odebrałam wyniki badań i mam pytanie, mam za mało glukozy we krwi na czczo. Co to może oznaczać? Nic w internecie nie znalazłam konkretnego.
kasiek smacznej glukozy sama się muszę w końcu wybrac...
mialam kiedys gg zeby nie bylo.. ale od roku nie uzywalam ;] no brawo !!!!!!!! ja mogę ci podać swoje ale teraz nie jestem na swoim kompie więc nie będę dostępna - 1212943
pomogl czosnek :P
jak dobrze mieć ciotkę pielęgniarkę po sąsiedzku, która wszystkie pobierania krwi, glukozy itp robi w domu
napisalam do ciebie
ejj a ja mialam tylko raz glukoze... a nie powinno byc 2 razy?
no ale tak czy siak ciotka za ciebie tego ohydztwa nie wypije !!!! a to jest najgorsze....no i ty na początek wypijesz tylko 50g a nie od razu 75g
ejj a ja mialam tylko raz glukoze... a nie powinno byc 2 razy?
Ja pewnie urodzę 9 lutego,
Ja za tydzień wizyta.Czekawe jak ta moja mała królewna urosła:) A jutro na badania krew,mocz.I teraz mam pytanko: Dostałam od ginki skierowanie na badanie ogólnych składników krwi i moczu+HIV.W I trymestrze miałam robione to samo + toxo i TSH.Toxo ujemne-czy nie powinnam teraz powtórzyć?A cytomegalia?Robiłyście na to badanie?Bo ja nawet skierowania nie dostałam i kurde nie wiem czy prosić dodatkowo o cytomegalię i toxo.
za to HIV GINka powiedziała, że jest nieobowiązkowe ale lepiej zrobić,
gienia, mi nie chciał 2 tygodnie temu masować :P :D
gienia, a co Ci się tak spieszy?!
jak pomysle ze mam lezec do 40tyg to mi sie piana tworzy w buzi... chce juz mojgo syncia i corke noooo... bo czuje sie jak wyrodna matka