Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pomyśl sobie, że najlepiej będzie dla dziecka, jeśli samo zdecyduje, kiedy wyjść na świat.
Gienia, ale kto ci kaze do 40 tygodnia lezec? Ja lezalam na podtrzymaniu (czesciowo rowniez w szpitalu) od szostego miesiaca, zakaz skonczyl sie po skonczeniu 36 tygodnia :) Wtedy juz donoszone i mozesz znow robic wszystko (o ile sily pozwola). Bez paniki, bedzie dobrze jak pomysle ze mam lezec do 40tyg to mi sie piana tworzy w buzi...
jak pomysle ze mam lezec do 40tyg to mi sie piana tworzy w buzi...
no i jest ta moja beta tylko jakas aż za bardzo 36 dc 956 dzisiejsza 38 dc 3055 - normalna li ona?
a ja w sumie nie tyke co widzę bo nie widzę ale czuje że brzuch mi opadł już muszę siedzieć z rozkrokiem.... no i dziś jak chodzę to mnie kuje w cipce
--
bonim, trzymam kciuki :*
dziś już nie bo właśnie wychodzę do urzędu blachy do autka załatwiać:)
Będzie Franek:)
toxo powinno się robić w każdym trymestrze, jeśli IgG jest ujemne. Ja też jeszcze nie robiłam w II trymestrze i chyba muszę się upomnieć jeśli nie dostanę 10lutego skierowania.
hydrozagadka: Pomyśl sobie, że najlepiej będzie dla dziecka, jeśli samo zdecyduje, kiedy wyjść na świat.
ja to wiem :)
A podejście chyba stąd, że to druga ciąża - ta udana - i zrobię wszystko i zniosę wszystko, żeby maluchowi było dobrze, ja tam mogę trochę "pocierpieć", on będzie miał gorzej wychodząc na świat ;))) EDIT: poza tym fajne książki mam i nie chce mi się wstawać nawet ;)
to zrozumie tylko ta, co straciła ten maleńki cud...