Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
takiej żywej czerwoniutkiej
poszłam sie przebrać, jeszcze się powycierałam bo normalnie leciała ze mnie jak podczas miesiaczki
no i jak wróciliśmy to cała wkładkę przelałam ale już nie tak czerwono tylko bardziej brunatnie... więc kto wie, boli mnie od kiedy łapę wyciągnął cały czas podbrzusze i krzyż... więc jeszcze nie wiadomo czy dzis nie będziemy wracać... tak czy siak, jesli mój organizm tak reaguje na bodźce to myślę, że w piątek jak pojadę może się coś bujnie 
czy czujecie takie bóle mniej więcej jak przed miesiączką? taki ból i napięcie?
eka mnie powtórka z rozrywki z poprzedniej ciąży.....
trzeba pilnowac diety i jakos dasz radę, będziemy trzymac kciuki za ciebie
musi byc dobrze! Ja kota wrzucilam do sniegu!!!!
mam nadzieję, że sąsiad nie był świadkiem tego mordu, bo on ma jakies takie specjalne te gołebie... uuuppsss.... a dzis tez ptaszka jakiegoś zeżarł, ale tylko ciemne pióra latały, więc nawet nie bardzo wiadomo co to było...
no a potem wsadził mi reke w cipkę cos tam pogmerał, ja wstaje a tu plama krwi na fotelu takiej żywej czerwoniutkiej poszłam sie przebrać, jeszcze się powycierałam bo normalnie leciała ze mnie jak podczas miesiaczki no i jak wróciliśmy to cała wkładkę przelałam ale już nie tak czerwono tylko bardziej brunatnie... więc kto wie, boli mnie od kiedy łapę wyciągnął cały czas podbrzusze i krzyż... więc jeszcze nie wiadomo czy dzis nie będziemy wracać... tak czy siak, jesli mój organizm tak reaguje na bodźce to myślę, że w piątek jak pojadę może się coś bujnie

a ta krew to myślę że tę szyjkę ruszył
może sie otworzy czy cuś 
Mnie dziś kłuje szyjka... Ale nadziei to ja sobie żadnych nie robię :D

Czy na tym etapie powinnam je liczyć, czy powinny występować CODZIENNIE, czy możliwy jest ich spowolnienie albo ich ustanie i kiedy powinno się je liczyć teraz czy dopiero w późniejszych tygodniach. Proszę o odpowiedź, oradę i pomoc w tej kwestii... :)).
każdy lekarz tez mówi inaczej

gienia musisz isc po wode do studni czy wykuc dziure w zamrozonym stawie?
Gienia, ja Ci naleje :D :)

dziś to mam wrażenie jakby się na plecy próbowała wepchnąć. Ciążą na plecach?! czemu nie, na brzuchu bym przynajmniej mogła spać
kasiek nie płacz słodka Mauśko, dasz radę
Młody wczoraj stopę do twarzy przykładał, a ja dzisiaj
no prawie

twardnięcie brzuszka.
ciężko wytłumaczyć, obyś nie doświadczyła jak to jest

twardniecie hmm... naciągnięcie na maxa skóry brzuch twardy jak kamień dosłownie
skurcz to raczej to samo plus ból jak na @ w dole brzucha czasami na biodrach i plecach.
z tego co pamietam
twardnięcia póki co zniwelowałam lekami.
no ja bym się z Tobą zgodziła, bo to ładny opis różnic :)

Gienia, ja z Tobą zbiorowo nie rozchylam, bo Ty chcesz listę wyprzedzać ;)))
Kto chce Cheetosa ketchupowego, bo zaraz wciągne sama całą pake