Hehehe. A mi wyszlo, ze zamazpojsciem awansowalam z zolwia (wolny, pasywny, leniwy) na jednorozca (idealny kochanek). To juz teraz chyba wiem dlaczego staropanienstwo jest przez niektorych za hanbe uwazane
tia a może zastanowcie się czy autorzy aplikacji nie gromadzą tych imion i nazwisk w jakis sposob? chociazby w logach? jaka jest polityka prywatnosci tego serwisu??
Wiecie mi wyszło ,że jestem łasicą ( co nie sprawdza się w rzeczywistości) a mój kochany łabędziem co też nie jest prawdą rzeczywistości. Ale fajnie było się pośmiać
sprawdzilam jeszcze co bedzie jak zmienie nazwisko, coz do wyboru mam osmiornice i jednorożca - idealny kochanek ( w przypadku gdy zostawie tez swoje nazwisko). no wiec bedzie nazwisko dwuczlonowe. nawet jakos mi tak lepiej brzmi. a no i pewnie mój "byk" nie będzie już się sprzeciwiał. hehe fajne o to to
Hejka, ja jestem Anakondą a mój Narzeczony Ośmiornicą :D A jak wpisałam swoje imię z nazwiskiem mojego przyszłego męża to też wyszło że jestem Anakondą ... nie wiem czy to dobrze czy źle
ale smiesznie :) jak wpisalam swoje panienskie nazwisko i imie Katarzyna to wyszlo, ze żółwiem, jak wpisalam nazwisko po slubie i imie Katarzyna to wyszlo, ze łabędziem.....a jak imie Kasia to ze ośmiornica :D :D :D
w stanie panieńskim-ogier, po ślubie z nazwiskiem męża i panieńskim moim-ogier, /czyli się nie zmieniłam/ po ślubie z nazwiskiem męża-hipopotam, po ślubie z nazwiskiem panieńskim i męża-hipopotam, a mój M-żółw... chyba jest jakaś zależność... jesteśmy nader dobraną parą-86% zgodności....