ja od bierzacego cyklu nie mam wykresu bo wyswietla mi sie styczen i bez opisu pod tabela np.@ i sluzu ale Damazy obiecal, ze od wersji oficjalnej ma byc juz oki
dzięki za podpowiedzi.. ale u mnie caly czas nie widać tych dat ani numerow dni. Dane które wprowadzam są widoczne, temperaturki i inne objawy tylko brakuje tej numeracji, a to trochę utrudnia korzystanie.. aa.. i na początku jak wpisywałam w analizach pierwszy dzień fazy lutealnej to był taki, chyba czerwony pasek a teraz jest tylko mały okrąg i na dodatek nie zmienia się kiedy zmieniam w analizach
no nic.. poczekam na tę oficjalną wersję i jeszcze popróbuję...
ooo! umiem w kazdym razie to fragment zrzutu z mojego ekranu.. tak wygląda mój wykresik bez tych numerków.. i nie mogę za nic tej fazy lutealnej przerobić
No dobra, jak to kwestia przegladarki to już nie będę Cię męczyć tylko przeniosę swoje marudzenie na mężyka jak już do domku wróci. A jak zadziała to dam znać ..debian
już działa. faktycznie błąd był po mojej stronie M zawołałam, a on popatrzył i stwierdził że jakichś czcionek nie ma tam gdzie trzeba czy coś... i naprawił.